UFC: Desivé zranenie McGregora v súboji s Poirierom

NETKY.SK • 11 Júl 2021, 11:11 • 2 min
UFC: Desivé zranenie McGregora v súboji s Poirierom

Pozornosť celého športového sveta sa včera sústredila do Las Vegas, kde sa konalo podujatie UFC 264 s rozhodujúcim zápasom medzi Conorom McGregorom a Dustinom Poirierom. Írsky bojovník na včerajší večer nebude spomínať v najlepšom.

slovakia

left justify in out

Obaja rivali mali na konte po jednom víťazstve a očakávalo sa, že víťaz tretieho zápasu vyzve na súboj šampióna v ľahkej váhe Charlesa Oliveiru. Úvod prvého kola sa niesol vo vyrovnanom duchu, boj sa však následne preniesol na zem, kde dominoval Poirier a svojho súpera zasypával spŕškou úderov, ktorú síce McGregor dokázal ustáť, no na konci kola sa nešťastne postavil a jeho noha sa zlomila v nepeknom uhle.

 

 

Už na prvý pohľad bolo zrejmé, že ide o zlomený, resp. vykĺbený členok a zápas bol okamžite ukončený. Víťazom sa tak stal Poirier, ktorému bolo pripísané víťazstvo po TKO. Tesne po tom, ako v klietke oslavoval svoju výhru, na neho začal frustrovaný McGregor kričať. „K zlomenine došlo už na začiatku zápasu, potom si to len zhoršil. Keď som na neho v úvode ukázal, zablokoval som dobrý kop. Stavím sa, že si to zlomil práve vtedy, niečo som zacítil,“ prezradil v pozápasovom rozhovore Poirier.

 

 

 

 

„Nemám problém s provokáciami, o vražde sa však nežartuje. Človek to nemôže vziať späť a tento chlap hovoril, že ma zabije, že ma odtiaľto odnesú v truhle. Takto sa s ľuďmi nekomunikuje. Dúfam, že sa dostane bezpečne domov k svojej prekrásnej rodine,“ zdôraznil Poirier, ktorého sa pred zápasom snažil írsky bojovník vyprovokovať niekoľkými útokmi na jeho manželku, ktorú obvinil z toho, že mu posielala správy na sociálnych sieťach.

 

Po nešťastnej udalosti sa okamžite začalo špekulovať o McGregorovej budúcnosti v MMA. Liečba tak komplikovanej zlomeniny si iste vyžiada niekoľko mesiacov a keď sa pozrieme na jeho posledné štyri zápasy, zistíme, že má nelichotivú bilanciu troch prehier a jedného víťazstva. Je však nepravdepodobné, že by sa chcel s kariérou v oktagone rozlúčiť takýmto spôsobom.

 

 

Štipľavú poznámku si neodpustil ani McGregorov rival Khabib Nurmagomedov, ktorý Íra v láske rozhodne nemá. „Dobro vždy zvíťazí nad zlom. Som za Dustina veľmi šťastný a dúfam, že sa do konca roka dostane k titulu. Conor skončil na nosidlách, presne ako predpovedal,“ prilial olej do ohňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies