Slovan údajne rokuje o prestupe svojho najlepšieho strelca Čavriča do Ruska

NETKY.SK • 4 Júl 2023, 09:15 • 2 min
Slovan údajne rokuje o prestupe svojho najlepšieho strelca Čavriča do Ruska

BRATISLAVA - V minulej sezóne bol s 24 gólmi suverénne najlepší strelec Slovana Bratislava a jeden z kľúčových hráčov v ťažení za titulom a osemfinále Konferenčnej ligy.

slovakia

left justify in out

Srb Aleksandar Čavrič mal pred rokom už kúpené letenky, smeroval do Legie Varšava. Napokon však zostal a prežil najlepšiu sezónu v kariére. Tréner Slovana Vladimír Weiss st. ho označil za najrýchlejšieho futbalistu, akého kedy trénoval. S 29-ročným krídelníkom počíta aj na nadchádzajúcu sezónu. Slovan však podľa viacerých ruských médií vrátane sport-express.ru rokuje o jeho prestupe do Rubinu Kazaň. Slovan sa dlhodobo nevyjadruje k prestupovým špekuláciám či neuzavretým transferom.

Čavrič je zo súčasného kádra Slovana najdlhšie slúžiaci hráč. V klube pôsobí od leta 2016, prišiel z belgického Genku. S belasými získal päť majstrovských titulov, štyri Slovenské poháre, dvakrát si zahral skupinu Konferenčnej ligy a raz skupinu Európskej ligy. So srbskou 19-kou v roku 2013 vyhral majstrovstvá Európy. Reprezentoval aj v kategórii do 21 rokov. Vybavuje si slovenské občianstvo, bol by alternatívou pre trénera Francesca Calzonu.


„Úrady majú odo mňa všetky potrebné papiere a už si musím len počkať. Naozaj neviem, kedy by mal byť celý proces zavŕšený. Keď budem niečo vedieť, dozviete sa,“ povedal ešte v máji.
Rubin je majster Ruska z rokov 2008 a 2009, v minulej sezóne postúpil z II. ligy späť do najvyššej súťaže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
ŠPORT, Sport -Expres / Marek Nemček Foto: Sportnet - SME
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies