Podľa Kollára sa mala Strana Za ľudí voči Matovičovi správať autonómnejšie, tvrdí odchádzajúci poslanec

NETKY.SK • 17 Február 2021, 15:38 • 2 min
Podľa Kollára sa mala Strana Za ľudí voči Matovičovi správať autonómnejšie, tvrdí odchádzajúci poslanec

Poslanec a primátor Hlohovca Miroslav Kollár je presvedčený, že strana Za ľudí mala voči premiérovi Igorovi Matovičovi (OĽaNO) vystupovať tvrdšie a autonómnejšie.

slovakia

left justify in out

Uviedol to v rozhovore pre portál Webnoviny.sk. Takýmto spôsobom by sa podľa poslanca možno podarilo zvrátiť niektoré zlé rozhodnutia predsedu vlády a prípadne sa mohla posilniť aj pozícia strany, ktorú momentálne opúšťa.

„Dnes už všetci minimalizujeme škody, ktoré sme napáchali rozhodnutiami za minulé mesiace, povedal poslanec ma margo opatrení v boji proti pandémii. Podľa vlastných slov by manažment pandémie zveril do rúk krízového manažéra. „Počúval by som viac odborníkov. Neprevalcovával by som odborné rozhodnutia politikou,” zdôraznil pre portál.

 

 

Ospravedlnujem sa, dnesnu lajfku musime presunut na piatok. Dakujem

Uverejnil používateľ Miroslav Kollár Streda 17. februára 2021



Kollár zároveň uviedol, že nepredpokladá návrat do strany Za ľudí. „Toto je prvá moja politická strana a možno aj posledná. Nedáva to logiku, že odchádzam preto, aby som sa vrátil,” zdôraznil. Na otázku, či rozhodnutie opustiť stranu za ľudí konzultoval s jej zakladateľom, exprezidentom Andrejom Kiskom uviedol, že ho nevidel a nepočul od 8. augusta minulého roka. „Od nášho snemu,” dodal Kollár.

 

Súvisiaci článok: Kritik vlády Miroslav Kollár opúšťa stranu Za ľudí. Matovičovi adresoval tvrdé slová!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies