NHL: Prestávka je predĺžená až do utorka, odložených je ďalších 14 zápasov

NETKY.SK • 25 December 2021, 10:15 • 2 min
NHL: Prestávka je predĺžená až do utorka, odložených je ďalších 14 zápasov

NEW YORK - Vedenie zámorskej hokejovej NHL predĺžilo sviatočnú prestávku o jeden deň do utorka 28. decembra a odložilo všetkých 14 zápasov, ktoré sa mali hrať v noci na utorok. Predstavitelia profiligy sa tak rozhodli, aby mali viac času analyzovať výsledky testov na koronavírus a mohli lepšie posúdiť pripravenosť klubov hrať.

slovakia

left justify in out

V NHL odložili už 64 zápasov!

 

Vedenia NHL a hráčskej asociácie NHLPA posunuli štart vianočnej prestávky o dva dni skôr, ako pôvodne plánovali, v dôsledku nárastu pozitívnych testov na Covid-19. Tá tak odštartovala už v stredu 22. decembra a potrvá minimálne do utorka. Tímy by sa však mali vrátiť do tréningového procesu už v nedeľu.

 

V prebiehajúcej sezóne odložili v dôsledku pandémie už 64 zápasov a hráči z najlepšej ligy sveta sa nepredstavia ani na zimných olympijských hrách v Pekingu. NHL mala mať pôvodne prestávku od 6. do 22. februára, tento čas však nakoniec využije na odohratie odložených duelov. Informovala oficiálna stránka ligy.

 

Ako by vyzeralo play off, keby sa začala aktuálnymi výsledkami:

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies