Slovan angažoval dvoch perspektívnych slovenských hráčov

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 10:17 • 2 min
Slovan angažoval dvoch perspektívnych slovenských hráčov

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava pokračuje v angažovaní slovenských hráčov, pred podpisom sú zmluvy s Tomášom Hrnkom a Radovanom Bondrom.

slovakia

left justify in out

Tomáš Hrnka je účastník posledných dvoch svetových šampionátov. Dvadsaťpäťročný center začínal s hokejom v rodnej Nitre, pred ročníkom 2013/14 prestúpil do Košíc. Po majstrovstvách sveta 2016 sa dohodol s Plzňou, v drese ktorej v 54 stretnutiach uplynulej sezóny strelil tri góly a pridal sedem asistencií. Tréner Zdeno Cíger ho pozval do mužstva aj pre majstrovstvá sveta 2017.

Dvadsaťročný rodák z Trebišova Radovan Bondra sa v dobrom svetle ukazoval v drese Košíc, po bronze na svetovom šampionáte do 20 rokov 2015 sa rozhodol odísť do zámoria, kde nastupoval dve sezóny v juniorskej WHL v dresoch Vancouveru a Prince George. V závere minulého ročníka dostal v piatich stretnutiach šancu v drese mužstva AHL Rockford IceHogs.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies