Slováci sa v Sigulde pripravujú pod vedením W. Marxa ml.

NETKY.SK • 4 November 2014, 12:36 • 2 min
Slováci sa v Sigulde pripravujú pod vedením W. Marxa ml.

SIGULDA - Na nadchádzajúcu zimnú sezónu sa usilovne pripravujú aj slovenskí sánkari. Tí si momentálne rozložili stan v Lotyšsku.

slovakia

left justify in out

Na dráhe v Sigulde absolvujú od 2. do 10. novembra výcvikový tábor, ktorý je pre nich začiatkom zimnej prípravy na súťažný ročník 2014/2015. Reprezentáciu tvoria Jozef Ninis, Viera Gbúrová a Marek Solčanský, ktorý zažíva premiéru v jednosedadlových saniach v seniorskej kategórii. Dopĺňajú ju juniori - dvojica Jakub Šimoňák - Patrik Tomaško a Katarína Šimoňáková.

 

Po odchode Ľubomíra Micka do služieb amerického národného tímu nie je otázka jeho nástupcu na poste šéftrénera ešte vyriešená, ale družstvo sa momentálne pripravuje pod vedením Waltera Marxa ml. 

Sústredenie v Sigulde je pre reprezentantov SR prvým dotykom s ľadom v novej sánkarskej sezóne s výnimkou prípravy na trenažéri v Starom Smokovci. Tréningy v Lotyšsku poslúžia aj smerom k majstrovstvám sveta, ktoré sa uskutočnia práve na tejto dráhe vo februári 2015. Denne sú na programe dva tréningy na dráhe a večer posilňovňa. Potom čaká slovenských sánkarov ešte tréningový pobyt v nemeckom Königssee a nasledovať bude 1. kolo Svetového pohára v rakúskom Iglse (29. - 30. 11.). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies