SKUTOČNÝ PRÍBEH Znepokojivý dokument rozpráva príbeh 30 rokov nezvestnej ženy

NETKY.SK • 9 Júl 2022, 18:00 • 2 min
SKUTOČNÝ PRÍBEH Znepokojivý dokument rozpráva  príbeh 30 rokov nezvestnej ženy

Začalo sa to obrázkom – obyčajným obrázkom, ktorý pri bližšom skúmaní odhalil pokrútenú a srdcervúcu 30-ročnú záhadu. Dokumentárny film o skutočnom zločine – Toto dievča z fotky (Girl in the Picture) sa ponorí do príbehu Sharon Marshall, ktorá sa z ambicióznej tínedžerky so štipendiom na Georgia Tech stala ženou s dvojročným synom, ktorú jej násilnícky manžel prinútil pracovať ako striptérku.

slovakia

left justify in out

 Netflix zatiaľ nejaví žiadne známky toho, že by chcel prestať so svojím obsahom o skutočných zločinoch. Toto dievča z fotky je jedným z najnovších dokumentov, ktoré tento rok v lete zamierili na globálnu streamovaciu platformu. Dokument Toto dievča z fotky režíruje Skye Borgman, ktorá sa ponorí hlboko do trýznivej záhady, ktorá bola 30 rokov nevyriešená. Milovníci skutočného zločinu si môžu celý dokumentárny film pozrieť na streamovacej platforme od 6. júla. 

 

img

 

Oficiálne zhrnutie znie: „Pri ceste zomrie žena a zanechá po sebe syna a muža, ktorý je údajne jej manžel. Dokument o veľkej záhade, ktorá vám poriadne postrapatí nervy.“  Onou ženou je Sharon Marshall, ktorá zomrela za záhadných okolností v roku 1990. 

 

 

Čoskoro po jej smrti vyjde najavo, že možno nebola presne tým, za koho sa vydávala alebo kým si myslela, že je. Povedzme, že Sharon Marshall nebolo jej skutočné meno a jej rodina nebola jej skutočná rodina. Dokument pomaly odkrýva, čo sa jej stalo a kým naozaj bola. 

 

V upútavke Netflix ukazuje obrázok Sharon a jej otca Franklina Floyda pózujúcich na rodinnej snímke, ale za týmto obrázkom sa skrývajú obrovské, temné a znepokojujúce tajomstvá. Jedným z nich je skutočnosť, že jej otec je federálny utečenec a zločinec obvinený z únosu, obťažovania, lúpeže a napadnutia, ale rozhodne nie je tým, za koho sa vydáva. 

 

img

  

Floyd bol na úteku takmer dve desaťročia a podľa traileru bol „odborníkom na skrývanie svojej identity“.

 

„Sharonine sny o tom, že pôjde na vysokú školu, aby sa stala leteckou inžinierkou, boli zmarené Floydovým naliehaním, že to nejde kvôli nečakanému tehotenstvu. Namiesto toho ju bral do striptízových klubov, aby si zarobila na živobytie,“ prezrádza jeden z vyšetrovateľov. 

 

Sharon bola Floydom od mala vychovávaná ako jeho dcéra, ale bola Floydom ako dieťa unesená. Neskôr sa stala jeho manželkou a mala s ním dieťa. Jej skutočná identita zostala záhadou až do roku 2014, kedy bola identifikovaná ako Suzanne Marie Sevakis, dcéra ženy, s ktorou bol Floyd krátko ženatý. 

 

img

 

Výkonným producentom filmu je investigatívny novinár Matt Birkbeck, ktorý o príbehu Sharon Marshall prvýkrát písal vo svojich románoch A Beautiful Child a Finding Sharon. V dokumente tiež vystupuje a zdieľa informácie o prípade a jeho zdĺhavom vyšetrovaní. „Jediný človek, ktorý poznal jej skutočnú identitu, bol jej otec,“ hovorí v upútavke. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies