Skupina The Breeze vydáva debutový album Terapia Láskou

NETKY.SK • 25 Máj 2018, 09:11 • 2 min
Skupina The Breeze vydáva debutový album Terapia Láskou

BRATISLAVA - Terapia Láskou je názov debutového albumu skupiny The Breeze, ktorý ponúkne fanúšikom posledný májový deň, zverejní ho na všetkých hudobných platformách.

slovakia

left justify in out

Jeho vydanie avizuje videoklip Snívajme.

 

Album v nálade chilloutovej elektronickej hudby ponúka skladby Šípková princezná, Snívajme, Úradníkom, Terapia, Láskou a Utíšenie. Autorom hudby aj textov je Richard Kráľovič (spev, gitary), aranžmány jednotlivých skladieb vytvorili spolu s Martinom Benčom (klávesy, syntetizátory, vokál).

 

Chlapci na albumovom debute pracovali tri roky. Ich hudba počas tohto času bola a je súčasťou protidrogových kampaní prostredníctvom multimediálneho divadelného predstavenia The Dark Trip, v ktorom povzbudzujú mladých ľudí, aby snívali sny, objavili a rozvinuli svoj talent, pomohli iným a našli tak šťastný zmysel života.

 

„Lepšie je raz počuť a zažiť, ako o niečom veľa rozprávať, veríme, že našou hudbou prispejeme k pohode v tejto uponáhľanej dobe,“ uviedol frontman kapely Richard Kráľovič.

 

The Breeze sú na scéne od roku 2010. V rámci multimediálneho divadelného predstavenia The Dark Trip oslovili počas štyroch rokov viac ako 30-tisíc mladých ľudí na celom Slovensku. V roku 2016 súťažili vo finále piesňovej súťaže Košický zlatý poklad so skladbou Snívajme, do finále Košického zlatého pokladu sa prebojovali aj v roku 2017 s piesňou Šípková princezná.

 

Fanúšikom sa predstavia najbližšie už 26. mája pri koncerte na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí, piesne z nového albumu uvedú aj na koncerte 10. júna na Pikniku vo Veľkom Grobe. V júni plánuje skupina vydať album na CD nosiči spolu s jeho anglickou verziou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies