Siváka vyzve o titul nádej českého MMA: Kde a ako sledovať RFA 16?

NETKY.SK • 8 Apríl 2024, 18:00 • 2 min
Siváka vyzve o titul nádej českého MMA: Kde a ako sledovať RFA 16?

Už túto sobotu nás čaká turnaj RFA 16 v Opave, na ktorom sa v hlavnom zápase predstaví najväčšia hviezda česko-slovenskej postojárskej scény Václav Sivák. Ten medzi profesionálmi doposiaľ márne hľadá premožiteľa, čo sa pokúsi zmeniť mladý MMA bojovník Adam Król.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zmena oproti predchádzajúcim dvom turnajom

Turnaje RFA 14 a RFA 15 odvysielala platforma Voyo a hlavnú kartu mohli diváci sledovať prostredníctvom televíznej stanici Dajto. Galavečer RFA 16 v Opave však prinesie zmenu a fanúšikovia budú môcť celý event sledovať len cez PPV na stránke Realsport.tv.

 

Sivákova prvá kariérna prehra?

Jasným favoritom titulového zápasu pod K1 pravidlami bude Václav Sivák, ktorému hrá do karát prakticky všetko. Jeho najväčšou výhodou oproti Królovi bude skúsenosť v postoji, keďže Królova primárna disciplína je MMA. Mladý český bojovník napriek tomu tento zápas prijal a vyhlásil, že je odhodlaný uštedriť Sivákovi jeho prvú kariérnu porážku medzi profesionálmi.

Ako predposledný zápas večera bude súboj rodáka z Ostravy Martina Prázdného, ktorý bude proti Viktorovi Ujvárymu v Opave prakticky na domácej pôde. Bývalý Sivákov vyzývateľ Patrik Záděra sa pokúsi opäť prepracovať sa k titulovému zápasu a na RFA 16 v Opave bude jeho súperom Poliak Dariusz Pieniakowski.

 

Zakladatelia domácej scény a existenčný zápas Zajícovej

RFA 16 prinesie aj súboj legiend a jedných zo zakladateľov domácej MMA scény, Petra Čajnáka a Kamila Cibinského. Obaja sa pokúsia na sklonku svojich kariér dokázať, že nepatria do starého železa. V ich vzájomnom súboji sľubujú tvrdú prestrelku a čo najrýchlejší možný koniec.

Vo veľmi zložitej situácii sa aktuálne nechádza Veronika Zajícová. Tá je na vlne troch prehier v rade a aj keď všetky prišli po veľmi tesných verdiktoch na body, jej aktuálne skóre je 1-3. Ak sa jej teraz nepodarí zdolať Agatu Truskolasku z Poľska, je pokojne možné, že s prípadným výrazným záporným skóre 1-4 jej kariéra bude smerovať presne opačným smerom, akým pôvodne plánovala.

RFA 16 prebehne už túto sobotu 13. apríla a vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.

     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, zdroj foto: RFA/Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies