Harry a Meghan trhajú na Instagrame rekordy

NETKY.SK • 4 Apríl 2019, 08:57 • 2 min
Harry a Meghan trhajú na Instagrame rekordy

LONDÝN - Obľúbení kráľovskí manželia, princ Harry a Meghan, prevalcovali doterajší rekord po tom, ako na Instagrame spustili svoj spoločný účet.

slovakia

left justify in out

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú miláčikovia verejnosti. To sa potvrdilo aj v momente, keď si spoločne založili účet na Instagrame. Za necelých šesť hodín im tu totiž pribudlo milión sledovateľov, čo je podľa Guinnessovej knihy rekordov doterajšie maximum.

 

Svoj účet nazvali „sussexroyal“ a hneď prvý príspevok, ktorý sem pridali – monogram ich mien, má už teraz milión lajkov. Od utorka nadobudli celkovo 2,8 milióna sledovateľov.

 

"Tešíme sa na zdieľanie práce, ktorá nás poháňa, prípadov, ktoré podporujeme, dôležitých oznámení a príležitostí na vysvetlenie kľúčových záležitostí," uviedol pár vo svojom príspevku. Sympatickí kráľovskí manželia sa v najbližších týždňoch budú tešiť z narodenia ich spoločného dieťatka.

 

Meghan a Harry  prekonali rekord, ktorý na sociálnej sieti držal juhokórejský spevák Kang Daniel. Ten dosiahol milión sledovateľov za 11 hodín a 36 minút. Ešte skorším držiteľom tohto prvenstva bol pápež František, na odber jeho účtu s názvom "franciscus" sa prihlásil milión ľudí za 12 hodín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies