Situácia v Česku sa zlepšuje, nočné vlaky pôjdu bez obmedzení

NETKY.SK • 3 December 2014, 16:22 • 2 min
Situácia v Česku sa zlepšuje, nočné vlaky pôjdu bez obmedzení

Bratislava 3. decembra (TASR) - Situácia v osobnej železničnej doprave v Českej republike sa zlepšuje. Všetky nočné diaľkové vlaky podľa hovorkyne Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Jany Morháčovej budú už v noci z 3. na 4. decembra vypravené bez obmedzení.

slovakia

left justify in out

 "Ojedinele môžu vzniknúť meškania vlakov ako dopad dvojdňovej kalamity v Česku," upozornila Morháčová. České dráhy (ČD) podľa informácií zverejnených na internetovej stránke vypravia podľa cestovných poriadkov nočné vlaky z Prahy do Košíc, vrátane lôžkových a ležadlových vozňov. Obnovená je tiež prevádzka autovlaku. Zároveň bude obnovená aj prevádzka nočných expresov Metropol a Chopin, ktoré spájajú Českú republiku s Budapešťou, Viedňou, Varšavou a Berlínom.

 

ZSSK cestujúcich upozorňuje, že za zmeškané a odrieknuté vlaky môžu vrátiť cestovné doklady bez storno poplatku dnes do 20.00 h. Aktuálne informácie možno nájsť na internetovej stránke ČD či ZSSK.

 

"ZSSK sa cestujúcim ospravedlňuje za komplikácie počas cestovania vlakom," dodala Morháčová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies