Muž zo Strážskeho si chcel kúpiť auto, prišiel o tisícky eur

NETKY.SK • 18 Máj 2023, 11:45 • 2 min
Muž zo Strážskeho si chcel kúpiť auto, prišiel o tisícky eur

STRÁŽSKE - Muž zo Strážskeho v Michalovskom okrese si chcel kúpiť auto, prišiel však o tisícky eur. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že údajne sa mal obchod uskutočniť cez aukčnú spoločnosť v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa uviedla, že 42-ročný muž sa na kúpe osobného motorového vozidla dohodol s iným mužom. "Obaja sa stretli na jednej z čerpacích staníc v Humennom, kde kupujúci odovzdal predávajúcemu finančnú hotovosť vo výške 8350 eur. Táto suma zahrňovala sumu vozidla i náklady za sprostredkovanie kúpy," priblížila Ligdayová.

 

Napriek tomu, že tento "obchod" sa uskutočnil ešte v auguste roku 2021, oklamaný muž doposiaľ svoje nové auto nedostal a nevrátili mu ani peniaze. Prípad vyšetruje Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Humennom, ktoré vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu sprenevery. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies