Sedemdesiatnikovi vybrali z penisu vidličku, chcel sa sexuálne uspokojiť!

NETKY.SK • 19 August 2013, 14:38 • 2 min
Sedemdesiatnikovi vybrali z penisu vidličku, chcel sa sexuálne uspokojiť!

CANBERRA - Lekári v austrálskej Canberre vybrali nemenovanému 70-ročnému mužovi z penisu desaťcentimetrovú vidličku, ktorú si tam strčil v snahe dosiahnuť sexuálne uspokojenie.

slovakia

left justify in out

Muž prišiel na pohotovosť s krvácajúcim penisom, pričom lekárom povedal, že vidličku si strčil do močovej trubice približne dvanásť hodín predtým. Vidličku nebolo zvonka vidieť, dala sa však nahmatať a jej presnú polohu doktori zistili pomocou röntgenu. Následne zvažovali niekoľko možností, ako cudzí predmet z tela odstrániť. Nakoniec sa rozhodli použiť lekárske kliešte a množstvo lubrikantu, pričom muž bol počas zákroku v celkovej anestézii.

Krishanth Naidu, Maurice Mulcahy a Amanda Chung sa po zákroku rozhodli, že o tomto kurióznom prípade napíšu odborný článok. Ten vyšiel tento mesiac v časopise The International Journal of Surgery. Autori v ňom tvrdia, že ľudia, ktorým pri sexuálnych praktikách uviazne v tele nejaký cudzí predmet, sa väčšinou pre pocit hanby snažia najprv pomôcť si sami, čím riskujú ďalšie zranenia a následné infekcie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies