Sarah Paulson rokuje o účasti v pripravovanej snímke Ocean’s Eight

NETKY.SK • 27 August 2016, 08:51 • 2 min
Sarah Paulson rokuje o účasti v pripravovanej snímke Ocean’s Eight

BRATISLAVA - Americká herečka Sarah Paulson rokuje o účasti v pripravovanej snímke Ocean’s Eight, ktorá bude novým spracovaním filmu Dannyho jedenástka (1960) a jeho rovnomenného remakeu z roku 2001. Štyridsaťjedenročná rodáčka z Tampy by sa v prípade uzatvorenia dohody pridala k hereckému obsadeniu, ktoré tvoria Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling and Awkwafina.

slovakia

left justify in out

Najnovšia verzia krimikomédie bude mať na rozdiel od pôvodných filmov ženské obsadenie a jej vznik iniciovali režisér trilógie o Dannym Oceanovi (2001, 2004 a 2007) Steven Soderbergh, producent Jerry Weintraub a hlavná hviezda série George Clooney. Réžie sa ujme Gary Ross, ktorý spolu s Oliviou Milch napísal aj scenár. Nakrúcanie by sa malo začať v októbri v New Yorku. Podľa informácií portálu Deadline by sa v snímke mali ukázať aj herci z predchádzajúcej filmovej série.


Sarah Catharine Paulson je známa najmä z hororovej antológie American Horror Story (2011), pričom v prvej sezóne s podtitulom Murder House stvárnila Billie Dean Howard, v druhej (Asylum) si zahrala Lanu Winters, v tretej (Coven) sa predstavila ako Cordelia Foxx, vo štvrtej (Freak Show) hrala Bette a Dot Tattlerové a v zatiaľ poslednej piatej (Hotel) stvárnila Sally. Predstavila sa aj vo filmoch Po čom ženy túžia (2000), Kašlem na lásku (2003), Serenity (2005), Silvestrovská noc (2011), Martha Marcy May Marlene (2011), Mud (2012), 12 rokov otrokom (2013), Carol (2015), v televíznej snímke Prezidentské voľby (2012) či v prvej sérii kriminálnej antológie American Crime Story s podtitulom The People v. O.J. Simpson (2016). Na konte má dve nominácie na Zlaté glóbusy a šesť na Primetime Emmy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies