Šampión Glory Davit Kiria chce odvetu s Petrosyanom

NETKY.SK • 22 August 2014, 10:00 • 2 min
Šampión Glory Davit Kiria chce odvetu s Petrosyanom

AMSTERDAM - Aktuálny šampión ľahkej váhy najprestížnejšej kickboxerskej organizácie Glory Davit Kiria vyzývy na odvetu bývalú svetovú jednotku Giorga Petrosyana.

slovakia

left justify in out

Kiria (22-9) získal titul šampióna ľahkej váhy víťazstvom nad Andym Ristienom v 5 kolovej bitke v marci. Jeho prvá obhajoba titulu bude ťažká nakoľko v zozname vyzývateľov figuruje veľa veľmi dobrých borcov. Najviac ocenený z nich je Robin van Roosmalen. Andy Ristie sa opäť naladil na víťaznú vlnu keď v júni  technickým KO zdolal Kya Hollenbecka. Kiria by však rád nastúpil do Odvety proti Giorgovi Petrosyanovi. Kiria tvrdí, že prehru z roku 2012 má stále v hlave a rád by sa toho zbavil odvetou. Petrosyana mohli ľudia vidiet v ringu naposledy v novembri 2013 , kde dostal tvrdý knockout  práve od Andyho Ristiena.

 



Kiria v rozhovore uvádza: "Na môj ďalší zápas  čakám už dlho podľa pôvodných plánov som mal zápasiť v júli alebo auguste ale stále sa to nejako naťahuje. Teraz som počul že by sa mal uskutočniť v októbri. Viem, že budú v blízkej budúcnosti obrovské gala  a chcem byť ich headlinerom. Verím , že to čakanie na zápas sa mi skutočne oplatí. Vyjadrím sa ešte k mojej výzve bojovať s Petrosyanom. Nejde len o to, že by som chcel napraviť svoju prehru  ale hlavne o to, že tento borec bol trojnásobný svetový šampión ľahkej váhy a vždy bude medzi fanúšikmi predstavovať najzvučnejšie meno ľahkej váhy v kickboxe. Viem , že svoj posledný zápas prehral ale to nič neznamená, každý raz musí prehrať patrí to k športu. Petrosyan za svoju kariéru utrpel však len dve porážky začo mu dávam obrovský rešpekt“.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies