Sacha Baron Cohen sa zviditeľnil na červenom koberci pred vyhlásením Oscarov

NETKY.SK • 27 Február 2012, 07:52 • 2 min
Sacha Baron Cohen sa zviditeľnil na červenom koberci pred vyhlásením Oscarov

Sacha Baron Cohen sa zviditeľnil na červenom koberci pred vyhlásením Oscarov - Celebrity V sále Hollywood and Highland Centra, ktoré sa predtým nazývalo Kodak Theatre, sa v nedeľu večer usadili hviezdy filmového sveta, o chvíľu začnú vyhlasovať víťazov 24

slovakia

left justify in out

img

V sále Hollywood and Highland Centra, ktoré sa predtým nazývalo Kodak Theatre, sa v nedeľu večer usadili hviezdy filmového sveta, o chvíľu začnú vyhlasovať víťazov 24 kategórií filmových Oscarov.
      Predtým sa prešli po červenom koberci, aby predviedli najrôznejšie fantázie svojich módnych návrhárov. Jediným, kto narušil štýl haute couture, bol Sacha Baron Cohen, ktorý dorazil v kostýme generála zo svojho pripravovaného filmu Diktátor. Organizátori Oscarového galavečera pôvodne chceli zrušiť jeho pozvanie, ale napokon si to rozmysleli.
      Cohen držal v ruke zlatú urnu s portrétom zosnulého severokórejského vodcu Kim Čong-ila a povedal, že mu plní celoživotné želanie pozrieť sa na odovzdávanie Oscarov a chce jeho popol rozprášiť na prsia herečky Halle Berryovej. "Omylom" ho však vyklopil na sako moderátora Ryana Seacresta. 
      Marketingový ťah sa mu vydaril, odviedla ho ochranka a moderátor sa išiel prezliecť.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies