Rytmusove skúšky so symfonickým orchestrom idú do finále, prípravy si však užíva

NETKY.SK • 12 December 2017, 13:0 • 2 min
Rytmusove skúšky so symfonickým orchestrom idú do finále, prípravy si však užíva

BRATISLAVA - Patrik „Rytmus“ Vrbovský trávi tieto dni v skúšobni a pripravuje sa na svoj najväčší projekt.

slovakia

left justify in out

Jeho unikátny koncert so symfonickým orchestrom bude pre mnohých mimoriadnym zážitkom. Uskutoční sa už 26. decembra.

 

Koncert sa blíži, najúspešnejší česko-slovenský raper už skúša so symfonickým orchestrom. Na koncert, pre ktorý musel časovo dozrieť, sa už veľmi teší. Jeho najväčšie hity v špeciálnych úpravách a v sprievode symfonického orchestra znejú naozaj veľkolepo. „Prirodzene, mám pred tým aj obrovský rešpekt. Je to náročné, ale spoločné skúšanie s orchestrom je pre mňa ešte väčším zážitkom, ako som čakal. Užívam si to a verím, že diváci si budú koncert užívať minimálne tak, ako ja tieto skúšky,“ uviedol.

 

Rytmusove skladby špeciálne pre tento projekt viac ako pol roka upravoval klavirista, skladateľ a aranžér Ľuboš Šrámek. Refrény spieva Anita Soul, symfonický orchester diriguje Tono Popovič, celé audiovizuálne dielo režíruje Pavol Hudák. „Myslím si, že nám to spolu ladí veľmi dobre. Všetci to v týchto dňoch dolaďujeme, chceme, aby koncert bol skutočne dokonalý,“ dodáva Rytmus.

 

„My sme od začiatku vedeli, že spojenie hudby ulice s vážnou muzikou bude skvelý ťah. I keď sa na prvý pohľad môže zdať, že spájame nespojiteľné, ukázalo sa, že to tak nie je. Znie to celé naozaj fantasticky,“ uzavrel Marko Šebesta, riaditeľ organizátorskej agentúry.

 

Pre veľký záujem pridávali organizátori druhý koncert.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona