Basketbalistky tímu Piešťanské Čajky čaká turnaj v Brne

NETKY.SK • 7 September 2023, 17:45 • 2 min
Basketbalistky tímu Piešťanské Čajky čaká turnaj v Brne

PIEŠŤANY - Basketbalistky tímu Piešťanské Čajky sa v piatok a sobotu predstavia na prípravnom turnaji v Brne – Memoriáli profesora Paši. V konkurencii domácich Žabín, BC Polkowice a Šopronu budú obhajovať minuloročné prvé miesto.

slovakia

left justify in out

Turnaj rozohrajú v piatok od 15.00 h Čajky s Polkowicami. Od 18 hodín prídu na rad domáce Žabiny Brno proti maďarskému Šopronu. Sobotný boj o 3. miesto začína o 11:00, finále sa odohrá od 13:30.

 

Piešťančanky doposiaľ odohrali dve prípravné stretnutia, s Polkovicami a neuspeli ani v jednom z týchto meraní síl. V prvom stretnutí prehrali tesne 77:82 a v odvete 62:71. "Prvé prípravné zápasy s Polkowicami nám nastavili zrkadlo a ukázali nám určité nedostatky, na ktorých sme sa počas týždňa snažili pracovať. V Brne by sme dúfam mali nastúpiť v kompletnom zložení a verím, že sa to už začne podobať našim predstavám, ako sa chceme v sezóne prezentovať. Na turnaji sú veľmi kvalitné tímy, s Polkovicami si to rozdáme do tretice a aj náš sobotný súper z dvojice Žabiny Brno – Šopron bude určite silným protivníkom," povedal pred turnajom v Brne tréner Peter Jankovič podľa oficiálnej stránky klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: TASR / Lukáš Grinaj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies