Rusi dokážu naozaj všetko: Traktorista ukradol most!

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 18:00 • 2 min
Rusi dokážu naozaj všetko: Traktorista ukradol most!

FROLOVO – To, že ukradnúť sa dá naozaj všetko potvrdil 23-ročný traktorista z Ruska. Mladík z ruského mesta Frolovo totižto ukradol menší železný most, ktorý chcel speňažiť vo výkupe kovov.

slovakia

left justify in out

Polícii však netrvalo dlho a mladíka chytila, pretože sa neunúval so zakrývaním stôp. Most ťahal za traktorom celú cestu domov. Zanechal za sebou tak obrovské stopy, že by ho našiel aj slepý detektív.

Podľa polície mladý traktorista najskôr most odzváral, zavesil za traktor a potom tiahol domov. Traktorista je vo väzbe a čelí obvineniam z krádeže a taktiež z verejného ohrozenia, pretože krádežou mosta znemožnil prístup k vodnému rezervoáru. Hrozí mu minimálne dvojročný trest odňatia slobody. 

Nezvyčajné krádeže v Rusku nie sú neobvyklé. Polícia tam vyšetrovala už krádeže lokomotív, bicyklu cirkusového medveďa, alebo výťahu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies