Rozhovor so zápasníkom Králi Ulice, prvej slovenskej organizácii v boxe bez rukavíc, Antonom Tonym Babincom.

NETKY.SK • 14 Marec 2024, 17:00 • 2 min
Rozhovor so zápasníkom Králi Ulice, prvej slovenskej organizácii v boxe bez rukavíc, Antonom Tonym Babincom.

Event Králi Ulice sa nezadržateľne blíži a redakciu netky.sk navštívil jeden zo zápasníkov , Anton ,,Tony,, Babinec ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch ale aj o prvej slovenskej bareknuckle organizácii. Urobte si snami pohodlie a vychutnajte si tento zaujímavý rozhovor.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tony je jedným z prvých zápasníkov nitrianskej organizácie Králi ulice, ktorá uzrela svetlo sveta len nedávno a to počas turbulentného roku 2022 a mnohých zmien dejúcich sa vo svete. Je milovníkom stand -up disciplín a s  bojovými športami začínal v puberte a ako sám povedal v Šali, odkiaľ pochádza, bolo v tých časoch dobre vedieť ako sa brániť.
 
Po oslovení zakladateľom Cyrilom Pažitným, s ktorým si môžete pozrieť jeden z našich starších rozhovorov,  Tony nastúpil na svoj prvý zápas, pôvodne ako náhradný fighter iba 3 týždne pred Eventom a  to hneď proti Robertovi Kokymu, súčasnému šampiónovi vo váhe 77kg, ktorý síce prehral no obaja predviedli pekný výkon. Ako nám povedal v rozhovore a aj keď nemal veľa času na kompletnú prípravu: Takáto ponuka ti nepríde hocikedy a keď to neprijmem už by som ju nemusel dostáť a tak som si povedal, poďme do toho výzva prijatá.

Ďalej nám Tony prezradil o svojich plánoch do budúcna aj kedy by sme ho najbližšie mohli vidieť opäť v akcii na jeho treťom zápase Králi Ulice. S Cyrilom si sadli ako kamaráti a najnovšie sme ich oboch mohli vidieť aj pri fotení novej kolekcii a merchu Králi Ulice, ktoré si určite nezabudnite pozrieť po rozhovore, okrem toho bol majiteľ organizácie Cyril Pažitný   cez víkend hosťom v  BigshotsMMA kde prezradil novinky a zaujímavosti o ďalšom evente.

Ak by ste sa s Tonym chceli stretnúť a porozprávať , môže sa tak stať na najbližšom evente králi ulice VI kde sa môžeme tešiť na našlapanú kartu a nabudeného Milana Ondríka ktorý nám bude chcieť predviesť kvalitnú show a dokázať že okrem hereckého chlebíčka je to aj nebezpečný bojovník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies