Záhorské osvetové stredisko sprístupnilo výstavu Náhlikova Senica 2023

NETKY.SK • 30 Marec 2023, 16:30 • 2 min
Záhorské osvetové stredisko sprístupnilo výstavu Náhlikova Senica 2023

SENICA - Vo výstavných priestoroch Záhorského osvetového strediska (ZOS) v Senici, ktorého zriaďovateľom je Trnavský samosprávny kraj, sprístupnili výstavu fotografií zo 63. ročníka Náhlikovej Senice 2022. Informoval o tom Miroslav Koprla zo ZOS.

slovakia

left justify in out

Regionálnu výstavu neprofesionálnej fotografickej tvorby z okresov Senica a Skalica pripravilo ZOS. "Náhlikova Senica 2023 je regionálnym kolom celoštátnej postupovej súťaže a výstavy amatérskej fotografickej tvorby AMFO, ktorej vyhlasovateľom a odborným garantom je Národné osvetové centrum z poverenia Ministerstva kultúry SR," uviedol Koprla.

 

Ako doplnil, v tomto ročníku sa do súťaže prihlásilo 29 autorov. "Celkovo prihlásili do súťaže 159 fotografických prác. Hodnotila sa skupina autorov do 15 rokov, skupina autorov od 15 do 25 rokov a skupina autorov nad 25 rokov," informoval Koprla. Z celkového počtu bolo 74 samostatných fotografií, 17 fotografických prác v kategórii diptych, 12 súborov v kategórii cykly a seriály v počte 47 fotografií. V kategórii experiment boli prihlásené do súťaže štyri fotografie. Odborná porota uskutočnila výber fotografií na výstavu, ktorá je sprístupnená verejnosti do 14. apríla vo výstavných priestoroch ZOS v Senici. Otvorená je v pracovných dňoch od 8.00 do 16.00 h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona