Má 103 rokov, natetovanú žabu a jazdí na motorke

NETKY.SK • 19 August 2020, 15:09 • 2 min
Má 103 rokov, natetovanú žabu a jazdí na motorke

Že je vek skutočne len číslo, potvrdzuje 103-ročná Dorothy Pollacková z Michiganu. Žena sa počas pandémie rozhodla uskutočniť veci, o ktorých dlhší čas snívala. Jej telo tak zdobí prvé tetovanie a vycestovala si na motorke, informoval server CNN.

slovakia

left justify in out

Pollacková žije v opatrovateľskom dome, a keď do Spojených štátov prišla pandémia, musela do prísnej karantény. Mesiace sa cítila ako vo väzení, kvôli problémom so sluchom navyše nemohlo krátiť žene čas ani telefonovanie s rodinou.

 

"Sestrička nám hovorila, že babička trpí depresiami a že ju musíme dostať preč. V karanténe sme ju nemohli vidieť, takže sme si nedokázali ani predstaviť, ako na tom je," uviedla Teresa Zavitz-Jonesová, vnučka Pollackovej.

 

 

Po uvoľnení opatrení sa z opatrovateľského domu seniorka dostala na vychádzky a začala konať. Zamierila do tetovacieho salónu a jej telo teraz zdobí obrázok žaby.

 

"Pred pár rokmi mi o tetovaní hovoril vnuk, ale vtedy som do toho nešla. Teraz som sa rozhodla si jedno nechať urobiť. A pretože mám veľmi rada žaby, voľba bola jasná," vysvetlila motív tetovania Pollacková.

 

 

Seniorka si teraz plánuje splniť ďalšie sny, o ktorých premýšľala zrejme počas izolácie v opatrovateľskom dome. Okrem tetovanie už má za sebou tiež prechádzku na majestátnej motorke. A zdá sa, že nápadov má ešte dosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies