Spoločnosť Nightmare Forge Games oznámila hororovú hru "Infestation 88", ktorá je inšpirovaná Mickey Mousom

NETKY.SK • 3 Január 2024, 11:05 • 2 min
Spoločnosť Nightmare Forge Games oznámila hororovú hru "Infestation 88", ktorá je inšpirovaná Mickey Mousom

Spoločnosť Nightmare Forge Games oznámila Infestation 88, novú kooperatívnu survival hororovú hru pre 1-4 hráčov, ktorá si kladie za cieľ vniesť do nostalgie hrôzu (v duchu hry Winnie the Pooh: Blood and Honey) a pretvoriť dnes už verejne prístupnú postavu z filmu Steamboat Willie v niečo oveľa desivejšieho. Hra je vo vývoji pre PC.

slovakia

left justify in out

Vývojári ju popisujú takto: "V roku 1988 sa to, čo bolo považované za epidémiu hlodavcov na rôznych miestach, zmenilo v niečo o mnoho hrozivejšie." Niekedy teda budete musieť bojovať, niekedy utekať a niekedy sa budete musieť schovať do skrinky.

 

Môžete umiestňovať pasce a využívať priemyselné kamery, aby ste sa pokúsili zostať o krok pred zamorením, a rozloženie predmetov sa náhodne mení, aby boli súboje stále nové. Pozrite sa na trailer a prvé screenshoty v galérii nižšie.

 

Nightmare Forge sľubuje súkromné ​​a verejné lobby, prispôsobenie postavy, premenlivé správanie nepriateľov a podporu DLSS. Pokiaľ máte záujem, môžete si Infestation 88 pridať do Wishlistu na platforme Steam.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Nightmare Forge Games, IGN, Steam, Foto: PCGamesN
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies