Rosický o reprezentácii: Cítim, že tam už nepatrím

NETKY.SK • 17 Január 2017, 08:46 • 2 min
Rosický o reprezentácii: Cítim, že tam už nepatrím

PRAHA - Český futbalový stredopoliar Tomáš Rosický zatiaľ definitívne neukončil pôsobenie v národnom mužstve, priznal však, že za reprezentáciu by už nastúpil iba vo výnimočnom prípade.

slovakia

left justify in out

"Cítim, že do ´nároďáku´ už nepatrím. Po ME 2016 som nič neoznámil, pretože som nevedel, či vôbec budem pokračovať v kariére. Ani teraz tak neučiním," cituje portál isport.cz slová 36-ročného rodáka z Prahy, kde si od vlaňajšieho augusta opäť oblieka dres Sparty. Návrat do reprezentácie však úplne nevylúčil. 

 

"Keby som sa ešte dostal do veľmi dobrej formy, hráči by mali zdravotné problémy a bol by problém zostaviť mužstvo, eventuálne si viem predstaviť výpomoc z mojej strany. Ale opakujem, cítim, že tam už nepatrím," dodal Tomáš Rosický. Za Česko od roku 2000 odohral 105 zápasov, strelil 23 gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies