Ronda Rouseyová plánuje po decembrovom zápase ukončenie kariéry

NETKY.SK • 8 November 2016, 09:20 • 2 min
Ronda Rouseyová plánuje po decembrovom zápase ukončenie kariéry

LAS VEGAS - Bývalá šampiónka bantamovej váhy už nezápasila viac ako rok. Onedlho ju však uvidíme zasa bojovať a to 30. decembra proti momentálnej držiteľke titulu Amande Nunezovej.

slovakia

left justify in out

Prednedávnom sa predstavila v Ellen DeGeneres Show kde na otázku aké má plány do budúcna odpovedala:

 

"Nebudem už dlho pokračovať, pomaly to celé ukončím. Toto bude jeden z mojich posledných zápasov tak pozerajte, lebo nič netrvá večne."

 

Rouseyová má momentálne skóre 12 výhier a 1 prehru. Jej osobnosť a podpora od UFC jej umožnilo aby takto spopularizovala ženské MMA. Po jej prvom zápase v roku 2013 sa z nej stala ozajstná superstar. Mohli sme ju vidieť na titulkoch časopisov, v rôznych televíznych reláciach alebo aj v celovečerných filmoch. Od vtedy čo získala titul ho obhájila dokopy 6 krát až do osudovej prehry s Holly Holmovou.

 

Porozprávala aj o tom čo ju najviac vyťažuje počas zápasov:

 

"Najnáročnejšie je to čo sa deje pred zápasmi. Keby mi teraz povedali, že ideš zápasiť tak poviem OK a potom sa pôjdem najesť. To napätie pred zápasmi ma strašne vyťažuje, tá veľká show a to, že vieš, že sa na teba díva milión fanúšikov. Keby bol zápas hneď teraz, vôbec by som nestresovala. To čakanie je to čo ti zožerie nervy."

 

Podľa prezidenta UFC Whitea sa bude Ronda po ukončení kariéry zápasníčky sústrediť na hereckú kariéru.

 

Po týchto vyhláseniach sa ozvala aj Christine "Cyborg" Justino, spravila to na svojom Twitteri:

 

"Ak pôjde Ronda do dôchodku a aj Conor si zoberie ročnú pauzu tak kto bude zabezpečovať 56% pey-per-view? Spravte ženskú featherovú váhu! Toto ukončenie kariéry sa dalo očakávať. Je na čase vytvoriť novú váhovku. Ak nové zápasníčky bude UFC promovať tak aj oni budú hviezdy."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies