Ronaldinho sa zotavuje a verí, že stihne MS klubov

NETKY.SK • 17 Október 2013, 11:28 • 2 min
Ronaldinho sa zotavuje a verí, že stihne MS klubov

RIO DE JANEIRO - Brazílsky futbalový útočník Ronaldinho by mal na budúci týždeň po zranení začať s bežeckým tréningom a zvýšiť tak šance svojej účasti na decembrových majstrovstvách sveta klubov.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný najlepší hráč roka podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) utrpel koncom septembra na tréningu svojho tímu Atletico Mineiro vážne zranenie slabín. Jeho stav sa však rýchlo zlepšuje. "Ronaldinho výrazne pokročil v zotavovaní. Prakticky je už bez bolesti a začal zľahka pracovať na posilňovaní svalu. Očakávame, že na budúci týždeň začne behať," uviedol tímový doktor Rodrigo Lasmar.

Majstrovstvá sveta klubov sa uskutočnia v dňoch 11. až 21. decembra v Maroku. Atletico Mineiro si zabezpečilo účasť na turnaji vďaka júlovému triumfu v Pohári osloboditeľov a spolu s Bayernom Mníchov je favoritom na účasť vo finále. "Ešte má pred sebou dlhú rekonvalescenciu, no zatiaľ ide všetko dobre. Sme presvedčení, že bude k dispozícii," agentúra Sinchua citovala Lasmara.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies