Česká bojovníčka MMA prežila peklo! Pred zápasom jej praskli silikóny!

NETKY.SK • 11 Jún 2021, 16:26 • 2 min
Česká bojovníčka MMA prežila peklo! Pred zápasom jej praskli silikóny!

Ako sa hovorí, pripravený treba byť na všetko. Ale dá sa vôbec toto očakávať? Fighterka Kateřina "Kundosaki" Klinderová sa len prednedávnom priznala k chúlostivej situácii, ktorá jej znemožnila pokračovať v príprave na zápas.

slovakia

left justify in out

Tréningy bojovníkov MMA patria medzi najťažšie zo športového sveta. Ide sa takmer vždy na doraz no a niekedy sa môže stať, že to telo jednoducho nezvládne. Pokiaľ sa natiahne sľacha alebo sval, nie je to nič nezvyčajné, no ženy môžu mať aj iný problém. 

 

"Kundosaki" sa na jednom z takýchto tréningov, pred pripravovaným zápasom v klietke, praskli prsné implantáty. Sama sa tak vyjadrila v rádiu Expres.cz (cituje Refresher). 

 

 

"Oba silikóny mi praskli počas prípravy na zápas. Išla som bojovať s porušenými implantátmi, nebolo to ideálne a ani zdravé pre moje telo. Ihneď som musela ísť na preoperovanie, brzdilo ma to v ďalšej aktivite," povedala.

 

Ako ďalej pokračovala, problém bol hlavne v tom, že jeden silikón sa jej doslova obrátil a zdeformoval prsník. "Pochopila som, že niečo nie je v poriadku,“ dodala. 

 

Kateřinu "Kundosaki" Klinderovú môžete poznať aj ako moderátorku Oktagonu. Ako zápasníčka zatiaľ ešte neokúsila pocit výhry, ma na konte 2 prehry (Ivy Hašková a Eva Borodáčová).  

 

 

Operácia už prebehla, no silikóny sa "len" napravili. Bojovníčka si ich vybrať nedala. Komplikácie do budúcna preto nie sú vylúčené, no v rámci Oktagonu chce ďalej pokračovať nielen ako moderátorka. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies