Rodiny obetí letu MH370 si pripomínajú 10 rokov od jeho zmiznutia

NETKY.SK • 4 Marec 2024, 15:00 • 2 min
Rodiny obetí letu MH370 si pripomínajú 10 rokov od jeho zmiznutia

Rodinní príslušníci osôb na palube letu MH370 spoločnosti Malaysia Airlines si v nedeľu 3. marca pripomenuli desiaty rok od zmiznutia lietadla.

slovakia

left justify in out

S príhovormi, prezentáciami a básňami si najbližší príbuzní pripomenuli tento míľnik za účasti ministra dopravy Anthonyho Loke Siew Fooka. "Blíži sa 10. výročie tejto srdcervúcej tragédie, a to je bolestná pripomienka desaťročia trvajúcej cesty smútku a odolnosti, ktorú prežili blízki obetí," povedal vo svojom príhovore na podujatí. Dodal, že stále prebieha úsilie o uzavretie tejto udalosti.

Zmiznutie letu MH370 spoločnosti Malaysia Airlines bolo tragickou udalosťou, ku ktorej došlo 8. marca 2014, keď lietadlo Boeing 777 na trase z medzinárodného letiska Kuala Lumpur v Malajzii na medzinárodné letisko Beijing Capital v Číne zmizlo so všetkými 239 osobami na palube.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Xinhua News Agency
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies