Riabkov: Moskva bola v kontakte s Trumpovým volebným tímom

NETKY.SK • 10 November 2016, 14:53 • 2 min
Riabkov: Moskva bola v kontakte s Trumpovým volebným tímom

MOSKVA - Významný ruský diplomat Sergej Riabkov dnes vyhlásil, že Moskva bola v kontakte s pracovníkmi volebného štábu Donalda Trumpa pred jeho zvolením za prezidenta USA.

slovakia

left justify in out

Námestník ruského ministra zahraničných vecí Riabkov podľa tlačovej agentúry Interfax povedal, že "mali kontakty" s vplyvnými ľuďmi z Trumpových kruhov.


"Netvrdím, že všetci, ale celý rad ich podporoval kontakty s ruskými zástupcami," dodal Riabkov, ktorého citovala aj agentúra AP.


Správa Interfaxu neobsahovala ďalšie podrobnosti.


Trumpove vzťahy s Ruskom boli jednou z najspornejších záležitostí jeho predvolebnej kampane - najmä vo svetle jeho pochvalných vyjadrení o ruskom prezidentovi Vladimirovi Putinovi ako silnom lídrovi a vo svetle vytrvalých tvrdení jeho odporcov, že Rusko je zodpovedné za hackerské útoky a krádeže e-mailov z prostredia Demokratického národného výboru (riadiaceho orgánu Demokratickej strany), ako aj e-mailov volebného tímu Clintonovej.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies