Vo veku 66 rokov zomrel známy slovenský podnikateľ Fedor Flašík. Bojoval s rakovinou

NETKY.SK • 22 Apríl 2024, 11:40 • 2 min
Vo veku 66 rokov zomrel známy slovenský podnikateľ Fedor Flašík. Bojoval s rakovinou

BRATISLAVA - Vo veku 66 rokov zomrel podnikateľ Fedor Flašík. Bol onkologickým pacientom. Správu o jeho úmrtí v pondelok (22. 4.) potvrdil na sociálnej sieti portál eReport.sk, ktorý Flašík vlastnil.

slovakia

left justify in out

Začiatkom apríla jeho exmanželka a poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová (Smer-SD) potvrdila, že Flašík leží v umelom spánku v jednej z bratislavských nemocníc. V umelom spánku mal byť dva týždne. Neskôr ho previezli do pražskej Motole.

Podnikateľ Fedor Flašík prehral svoj boj so zákernou chorobou.

Hoci Fedor Flašík už dlhšie bojoval s rakovinou lymfatických uzlín, v posledných týždňoch sa jeho stav zhoršil a skončil hospitalizovaný v ružinovskej nemocnici. Asi dva týždne strávil v umelom spánku na oddelení ARO. Keď už lekári nemohli viac pomôcť, pripojili ho na mimotelový obeh a previezli do pražskej nemocnice Motol. V pondelok 22. apríla však svoj boj s chorobou prehral.


Flašík sa narodil 14. januára 1958 v Bratislave. V roku 1982 absolvoval Právnickú fakultu Univerzity Komenského.

Flašík pôsobil ako konateľ viacerých spoločností, ale známy je predovšetkým ako podnikateľ v reklamnom priemysle a riaditeľ reklamnej agentúry, ktorá pracovala na kampaňiach pre HZDS a stranu Smer. Vlastnil aj súkromné rádio a od roku 2020 bol vydavateľom portálu eReport.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RTVS / TASR, Foto: Profimedia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies