Režisér Todd Phillips sa včera podelil o nové snímky z filmu Joker 2, ktorý, ako sa ukázalo, nebude muzikálom

NETKY.SK • 15 Február 2024, 19:30 • 2 min
Režisér Todd Phillips sa včera podelil o nové snímky z filmu Joker 2, ktorý, ako sa ukázalo, nebude muzikálom

Americký režisér Todd Phillips zverejnil nové snímky z Joker 2 včera na Valentína. Očakávanie muzikálu sa rozptyľuje, napriek tomu film sľubuje hudbu a napínavý príbeh. Premiéra filmu je plánovaná na 3. októbra 2024.

slovakia

left justify in out

Valentín je sviatkom zamilovaných a vo svete komiksov je len málo slávnejších milencov ako Joker a Harley Quinn. Nie je teda náhodou, že po Jokerovi z roku 2019 sa v pokračovaní objaví aj druhá menovaná postava, aj keď nie v podaní Margot Robbie, ako bolo v posledných rokoch zvykom, ale Lady Gaga. Príchod herečky a speváčky dokonca viedol k zvestiam, že pokračovanie s názvom Joker: Folie à Deux bude muzikál. Toto tvrdenie však nemusí byť úplne presné.

 

Najprv Hildur Guðnadóttir, skladateľka hudby k prvému a druhému filmu, vyhlásila, že "bude v ňom veľa hudby, to je všetko, čo môžem povedať", a potom približne v rovnakom čase portál Variety tiež utrúsil, že vo filme budú "zložité hudobné sekvencie" , a interný zdroj ho v mnohých ohľadoch prirovnal k filmu "Zrodila sa hviezda" (tiež s Lady Gaga v hlavnej úlohe).

Včera kameraman filmu Lawrence Sher všetko upresnil: "Bude tam hudba, to je všetko. Hudba je súčasťou filmu a postáv, ale nepovažoval by som to za muzikál." Mnohí si to pravdepodobne prečítajú s úľavou, pretože fanúšikov tohto žánru je bohužiaľ pomerne málo a ešte menej je tých, ktorí prišli na prvý diel v roku 2019.

 

Spolu s dobrou správou pre mnohých máme samozrejme aj niekoľko nových obrázkov, a to priamo od scenáristu a režiséra pokračovania Todda Phillipsa, ktoré si môžete pozrieť nižšie. 

 

Phillips zdieľal nižšie uvedené snímky s popisom "Dúfam, že váš deň je plný lásky". Za zmienku stojí, že čiernobiely obrázok tancujúceho Jokera a Harley Quinn pôsobí dojmom štylizovaného hudobného sprievodu, takže je možné, že väčšina hudby vychádza z predstáv tejto dvojice, pretože časť filmu sa bude odohrávať v Arkham Asylum. Okrem Phoenixa a Gagy sa vo filme objaví aj Zazie Beetz, ktorú poznáme už z prvého filmu, a novo sa do partie pridajú Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland a Harry Lawtey.

 

Premiéra filmu Joker: Folie à Deux je stanovená na 3. októbra 2024.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Dexerto, Variety, Foto: IGN
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies