Režisér Quentin Tarantino po zjavnej zmene názoru náhle opustil film The Movie Critic

NETKY.SK • 18 Apríl 2024, 20:30 • 2 min
Režisér Quentin Tarantino po zjavnej zmene názoru náhle opustil film The Movie Critic

Slávny režisér a autor filmov ako Kill Bill či Vtedy v Hollywoode sa údajne vracia ku kresliacej tabuli.

slovakia

left justify in out

Režisér Quentin Tarantino sa rozhodol nepokračovať v nakrúcaní filmu The Movie Critic, píše Deadine. Namiesto toho sa vraj Tarantino vráti ku kresliacej tabuli, aby sa rozhodol, aký bude jeho posledný film, a ponechá tak The Movie Critic popri svojich mnohých ďalších nápadoch, ktoré sa nikdy neuskutočnili. Túto správu následne potvrdil aj časopis Variety.

Deadline uvádza, že Tarantino od filmu, v ktorom mal údajne hrať Brad Pitt, upustil po"zmene názoru". Podľa Tarantina mal byť film pôvodne založený na skutočnom spisovateľovi, ktorého recenzie boli niečo medzi"raným Howardom Sternom a tým, čím by mohol byť Travis Bickle (postava Roberta DeNira vo filme Taxi Driver z roku 1976), keby bol filmovým kritikom".

Film The Movie Critic prechádzal rôznymi úpravami až do roku 2023, čo údajne oneskorilo produkciu. Potom sa Tarantino náhle rozhodol otočiť a odísť. Rozhodne to nie je prvýkrát, čo Tarantino upustil od nápadu, ktorý propagoval. Medzi rôzne nápady, ktoré Tarantino v priebehu rokov vyslovil, aby ich následne opustil, patrí Star Trek s ratingom R, tretí film Kill Bill a ďalšie.

Stále existuje šanca, že sa Tarantino k tomuto konceptu vráti, ako to urobil s filmom The Hateful Eight, ale zatiaľ to vyzerá, že sa presúva k iným nápadom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / Deadline / Screen Rant, Foto: Entertainment Weekly / Nurphoto / Getty Images / Wiktor Szymanowicz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies