REPORTÁŽ: Valer Ferko živel od mikrófonu je späť!

NETKY.SK • 2 Apríl 2019, 14:25 • 2 min
REPORTÁŽ: Valer Ferko živel od mikrófonu je späť!

BRATISLAVA - Valer Ferko sa môže pochváliť bohatými moderátorskými skúsenosťami. Tento ostrieľaný redaktor pracoval v minulosti v tv JOJ a Markíza.

slovakia

left justify in out

Valer Ferko je vďačný a pozitívny človek. Jeho práca ho napĺňa a každy deň sa snaží vzdelávať a posúvať dopredu. Po bohatých skúsenostiach v televíziach sa rozhodol  opať pre prácu v rádiu. Tento rok sa Valer Ferko rozhodol  pripojiť k tímu Dobrého rádia a od apríla sa bude poslucháčom  prihovárať každé pracovné popoludnie od 14:00 do 17:00. 

 

Vo svojej šou Valér Ferko privíta každý deň zaujímavých hostí zo šoubiznisu, kultúry či športu, ale aj menej známe osobnosti, ktoré Slovensku robia dobré meno doma i v zahraničí.

 

img

 

„Pre spoluprácu s Dobrým rádiom som sa rozhodol, pretože patrí medzi špičkové online médiá a už len jeho názov je pozitívny,“ uviedol Ferko.

 

Internetové Dobré rádio začalo vysielať 28. mája 2018, v deň šiesteho výročia založenia portálu DobréNoviny.sk. Celodenné moderované vysielanie spustilo 3. septembra.

 

img

 

„Chceme ľudí naučiť počúvať internetové rádio. Ukážeme, že internetové rádio nemusí byť iba ‚samohrajka‘, ale môže ponúknuť kvalitný obsah v profesionálnom prevedení,“ hovorí o rádiu jeho zakladateľ Róbert Sedlák. 

 

V exkluzívnom video-rozhovore nám Valer prezradil viac o jeho plánoch na tento rok. 

 

Viac o Valerovi Ferkovi sa dozviete vo videu:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies