V Thajsku sa uskutočnil minulý týždeň prvý šampionát v "marihuanovom boxe"

NETKY.SK • 8 September 2023, 13:45 • 2 min
V Thajsku sa uskutočnil minulý týždeň prvý šampionát v "marihuanovom boxe"

KHO SAMUI - Prvé podujatie svojho druhu v "marihuanovom boxe" sa uskutočnilo 27. augusta na štadióne Samui International Muay Thai Stadium na thajskom ostrove Kho Samui. Organizátori uviedli, že pred vstupom do ringu sa bude od bojovníkov vyžadovať, aby sfajčili učitú dávku marihuany, pred vstupom do ringu. V stávke bude zelený pás.

slovakia

left justify in out

27. augusta sa odohrala v Thajsku azda jedna z najdivnejších bojových udalostí. Na štadióne Samui International Muay Thai na Koh Samui sa konal prvý šampionát v marihuanovom boxe.

 

Na udalosti, promovanej ako „prvý oficiálny klasický boxerský turnaj medzi fajčiarmi a profesionálnymi bojovníkmi“ museli súťažiaci na karte "vyfajčiť bongo alebo jointa" ešte pred boxom v troch, trojminútových kolách.

 

 

Podľa spoločnosti MMA Mania, legendárny bývalý majster sveta v ťažkej váhe Mike Tyson propagoval nezvyčajnú bojovú udalosť. Tyson je známy okrem svojej fenomenálnej boxerskej kariére aj vďaka tomu, že je vášnivý fajčiar marihuany.


V tejto chvíli neexistujú žiadne výsledky z „boxerskej“ udalosti a neexistuje ani slovo o tom, či promo zabezpečí zhostenie viac vystúpení alebo či to bola len jednorazová záležitosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: FrontKick Foto: Channel Weed Thailand / X
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies