Reportáž: Milan Krajniak odovzdal podpisy pre svoju prezidentskú kandidatúru

NETKY.SK • 30 Január 2019, 15:11 • 2 min
Reportáž: Milan Krajniak odovzdal podpisy pre svoju prezidentskú kandidatúru

Bratislava- Poslanec Národnej rady (NR) SR Milan Krajniak (Sme rodina) avizoval, že ako prezident chce spraviť niečo pre ľudí. Povedal to v stredu v budove NR SR po odovzdaní petičných hárkov s 25.135 podpismi potrebnými na svoju prezidentskú kandidatúru.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár priblížil, že Krajniak vyzbieral 25-tisíc podpisov, aby bol občianskym kandidátom, ktorý je navrhnutý politickým hnutím. Dodal, že Krajniak sa počas celej kampane bude sústredí na to, ako ľuďom pomôcť aj z pozície prezidenta SR. Podľa neho prezident môže stelesňovať pokoj, vecný prístup a svoj program alebo môže konfliktom, konfrontáciou a vytváraním nepokoja vyjadrovať svoje názory. 

 

"Keby som každý deň napadol iného prezidentského kandidáta, bolo by to zaujímavé, ale ja to tak nechcem. Prezident musí byť silná osobnosť a zaujať zaujímavým programom.," uviedol.

 

img

 

"Som presvedčený, že prezident tu nemá byť len na ozdobu," zdôraznil s tým, že chce naplniť dôveru ľudí, ktorí mu dali svoj podpis. Myslí si, že prezident by mal pomáhať konkrétnymi činmi. V prípade úspechu má ambíciu garantovať naplnenie troch hlavných bodov svojej kampane, a to je exekučná amnestia, daňová spravodlivosť a rodičovský bonus. Tieto plánuje vo funkcii predložiť aj ako podmienky budúcemu premiérovi predtým, než vymenuje jeho vládu.Vyjadril sa, že iba prezident  rozhouje o tom, kto bude predsedom vlády, nie je pri tom viazaný príkazmi a rozhoduje iba podľa svojho presvedčenia.

 

img

 

Na otázky okolo výsledkov prieskumov odpovedal, že ho teší stúpajúca podpora. Doplnil, že sa nesnaží presvedčiť voličov iných strán, ale tých, ktorí ešte možno nie sú rozhodnutí, koho budú voliť.

Prezidentské voľby budú v sobotu 16. marca, prípadné druhé kolo 30. marca. Návrhy kandidátov je možné doručovať do 31. januára 2019 do polnoci.

 

 

Exkluzívne pre Netky.sk Milan Krajniak prezradil, ako plánuje osláviť dnešné 46. narodeniny:

 

Prezidentské voľby 2019: Milan Krajniak

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies