Matka suspendovaného prezidenta Španielskej futbalovej federácie sa zamkla v kostole a drží hladovku

NETKY.SK • 28 August 2023, 17:45 • 2 min
Matka suspendovaného prezidenta Španielskej futbalovej federácie sa zamkla v kostole a drží hladovku

MADRID - Matka suspendovaného prezidenta Španielskej futbalovej federácie (RFEF) Luisa Rubialesa sa zamkla v kostole a drží hladovku. Angeles Bejarová vyhlásila, že bude pokračovať v hladovke, pokiaľ bude pokračovať "neľudský a krvavý lov na jej syna", informoval denník Marca.

slovakia

left justify in out

Podľa zdroja je žena v kostole v Motrile aj so svojou sestrou. Požaduje, aby futbalistka Jennifer Hermosová, ktorú Rubiales pobozkal na slávnostnom odovzdávaní cien na MS, povedala pravdu a držala sa verzie udalostí, o ktorých hovorila na začiatku škandálu.

 

Rubialesova matka verí, že bozk medzi jej synom a Hermosovou bol obyčajný a ľudský plynúci z radosti, čo podľa nej dokazujú aj fotografie a podľa nej nedošlo k sexuálnemu zneužívaniu. Bejarová vyzvala všetkých k pochopeniu, keďže sa to podľa nej môže stať každému. Hermosová a ďalších 80 hráčok Španielska uviedli, že nebudú hrať za národný tím, kým sa nezmení jeho vedenie. 

Drvivá väčšina členov realizačného tímu ženskej futbalovej reprezentácie Španielska podala v sobotu hromadnú výpoveď. Stalo sa tak v rámci vyjadrenia solidarity hráčke, ktorú po finálovom stretnutí MS v Sydney pobozkal na ústa šéf španielskeho futbalu.

Hermosová však predtým uviedla: "Bolo to úplne spontánne recipročné gesto vzhľadom na veľkú radosť z víťazstva na MS. S prezidentom máme skvelý vzťah. Jeho správanie voči nám všetkým bolo v poriadku a bolo to prirodzené gesto náklonnosti a vďačnosti. Vyhrali sme majstrovstvá sveta a nebudeme sa rozptyľovať od toho, čo je dôležité."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / Marca Foto: Daily Mail
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies