Ferrari chce počas krátkej pauzy analyzovať výkony a vylepšiť auto

NETKY.SK • 20 Júl 2020, 16:11 • 2 min
Ferrari chce počas krátkej pauzy analyzovať výkony a vylepšiť auto

BUDAPEŠŤ - Vedenie talianskej stajne F1 Ferrari chce využiť krátku pauzu pred Veľkou cenou Veľkej Británie na analýzu výkonov a vylepšenie auta po slabom štarte sezóny.

slovakia

left justify in out

Šéf tímu Mattia Binotto vyhlásil, že doterajšie výsledky sú "horšie, ako sa očakávalo" a preto chce počas prestávky hľadať riešenia, ako to zmeniť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FORMULA 1® (@f1),

 

Uviedol to po nedeľňajšej VC Maďarska, na ktorej skončil Sebastian Vettel na šiestom a Charles Leclerc až na jedenástom mieste. "Už počas testov v Barcelone sme videli, že nie sme dosť rýchli, no nečakali sme až takúto náročnú situáciu. Pred Silverstonom máme niekoľko týždňov a musíme sa zlepšiť. Potrebujeme jasnú analýzu celkových výkonov auta a tímu a vyriešiť to čo najskôr. Nepotrebujeme viac pracovať, ale pracovať lepšie," citovala Binotta agentúra AFP. Veľká cena Veľkej Británie je na programe 2. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona