REPORTÁŽ Fight Night Challenge 2: Vieme, koho chce do ringu Rytmus a koho uvidíme v trojke!

NETKY.SK • 7 Jún 2022, 17:00 • 2 min
REPORTÁŽ Fight Night Challenge 2: Vieme, koho chce do ringu Rytmus a koho uvidíme v trojke!

Horúčka piatkovej noci je za nami, treba sa pozerať vpred. Trebárs na Fight Night Challenge 3 a možno aj inam, pretože chuť bojovať je tu veľká...

slovakia

left justify in out

 

 

Len sa rozhodnúť. Rytmus a Pirát majú v tom, čo si prajú, jasno, Majk Spirit ešte váha,  nalomený už, zdá sa, je.

 

 

Šťastný Majk. Postaví sa opäť do ringu?

 

img

 

Majk predviedol naozaj fantastický výkon, čo ho na jednej strane tešilo, na druhej mu bolo ľúto, že spôsobil Separovi zranenie nosa, o ktorom netušil, že bol naštiepený. Dozvedel sa to od neho až v ringu.  

 

„Ani ja som nečakal toľko krvi, tá intenzita v ringu je šialená, tam čas plynie sekunda ako minúta, elektrizujúca atmosféra, nič podobné som zatiaľ nezažil.“

 

Dva dni pred duelom napísal na sociálnych sieťach, že je to jeho prvý a posledný zápas. „Pravdepodobne,“ doplní ma. Ok, tak pravdepodobne, či?

 

img

 

„Neviem, fakt. Na jednej strane sa teším z víťazstva, na druhej strane z toho mám zmiešaný pocit, tá krv, ubližovali sme si navzájom... Musím sa na to vyspať párkrát, aby som vedel, či to chcem ešte absolvovať. Teraz som rád, že je to za mnou. Trénovať neprestanem, ale teraz chcem trochu zvoľniť,“ povedal nám po zápase. Kto dal do nosa jemu tak, akoby to bola rana od Attilu Végha? Povie v reportáži!

 

 

Nespokojný Rytmus: „Chcem väčší zápas!“  

 

img

 

Známy raper doteraz absolvoval tri zápasy a až v treťom sa mu podarilo vyhrať. Veľmi nadšene sa však netváril.

 

„Chcel som mu dať K.O., aby sa nepostavil, beriem to ako proces,“ priznal a znova zopakoval, že zápas s Molochom bol pre neho iba ďalší sparing. A potom, po troške, z neho vyšlo, po čom túži.

 

img

 

„Chcem ísť ďalej touto cestou, neviem, kde ma ľudia uvidia najbližšie. Chcem väčší zápas s takým jedným veľkým menom, pánom boxerom. Nie ako challenge, normálny zápas.“

 

 

Pohodový Pirát: „Prehováram Kaliho.“

 

img

 

V zápase s Kirim sa jednoznačne naplnili všetky predpoklady, že proti Pirátovi nemá šancu. Keby totiž v ringu neposkakoval on, ani vzduch sa v ňom nepohne. Okrem toho Pirát ukázal ešte jeden veľký talent – rozhýbať divákov. Keďže sa však sám hýbe na pomedzí klasického, thajského boxu a MMA, zaujímalo nás, kam si to nasmeruje najbližšie.

 

„Budem sa zameriavať na všetko. Fight je môj život a kde mi ponúknu zápas, tam budem bojovať. Kedykoľvek, kdekoľvek, s kýmkoľvek.“

 

img

 

Takže v tomto prípade sa môžeme tešiť na veľa prekvapení. Príde aj v podobe Kaliho v ringu, s ktorým sú kamaráti?

 

„Stále ho podpichujem, nech ide, uvidíme,“ naznačil. A či bol v tomto smere úspešný, sa dozviete opäť v našej reportáži.

 

 

Dávid Zold: „S bratom si vymeníme úlohy.“

 

img

 

Z dvoch bratov Zoldovcov, ktorí to v rámci boxu spolu ťahajú už 16 rokov, sa na dvojke predstavil Tomi. Jeho súper Filip Hačko vypadol doslova na poslednú chvíľu, údajne pre zranenie. V kuloároch sa však šepkalo o tom, že sa, slušne povedané, zľakol. Nech je pravda kdekoľvek, Marián Mišalko bol pre Tomiho dôstojným súperom a videli sme naozaj pekný box. Lenže onedlho tu bude Fight Night Challenge 3 a my sme sa spýtali, či v ňom náhodou neuvidíme Dávida.

 

„Presne o tomto som sa rozprával pár dní dozadu, že na FNC trojke by som chcel byť ja. Súpera vám čoskoro prezradíme.“

 

img

 

Na otázku, prečo išiel do ringu ako prvý Tomi, povedal:  „My sme sa sústredili na to, že jeden z nás dostal možnosť zápasiť, takže automaticky sa ten druhý venoval viac trénerstvu a druhý makal. Teraz si to vymeníme,“ teší sa Dávid.

 

Viac v našej reportáži, v ktorej sa okrem iného dozviete aj to, kto z borcov práve dovolenkuje a kde.

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ Fight Night Challege 2 – Verejný tréning

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies