Colný úrad Michalovce ponúka bezodplatne palety na humanitárne účely

NETKY.SK • 11 Apríl 2023, 17:30 • 2 min
Colný úrad Michalovce ponúka bezodplatne palety na humanitárne účely

MICHALOVCE - Colný úrad (CÚ) Michalovce bezodplatne ponúka 756 kusov plochých drevených paliet na humanitárne účely. Získať ich môžu humanitárne organizácie a charitatívne združenia, použité môžu byť napríklad na vykurovanie priestorov. V utorok o tom informovala hovorkyňa CÚ Michalovce Jana Nimrichterová.

slovakia

left justify in out

"Tovar bol zaistený pre podozrenie, že ide o falzifikáty neoprávnene označené ochrannou známkou, čím sú porušené práva ochrany duševného vlastníctva," uviedla. Žiadosť o poskytnutie tovaru na humanitárne účely je možné podať do 2. mája na adrese CÚ Michalovce, Plynárenská 4, 071 01 Michalovce.

 

V žiadosti je nutné okrem základných údajov uviesť aj počet kusov paliet, o ktorý je záujem, spôsob použitia a miesto vykládky, respektíve miesto konečnej spotreby tovaru. Bližšie informácie o podmienkach poskytnutia tovaru poskytne CÚ na telefónnom čísle +421 56 6872413 alebo e-mailovej adrese cumi.info@financnasprava.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies