Reks sa predstaví vo Viedni

NETKY.SK • 8 September 2016, 09:42 • 2 min
Reks sa predstaví vo Viedni

BRATISLAVA - Americký rapper Reks vystúpi vo štvrtok 15. septembra v rakúskej Viedni. Koncert v miestnom klube Fluc_Wanne bude súčasťou The Greatest Ultimate Freedom Tour, ktorú 39-ročný interpret absolvuje spoločne s rapperom Edom G a skupinou Artifacts.

slovakia

left justify in out

Turné odštartuje dnes vo švajčiarskom Bazileji a jeho európska časť sa skončí 1. októbra v Amsterdame. Medzitým sa rapperi okrem spomínanej Viedne predstavia napríklad aj v Barcelone, Linzi, Hamburgu, Kodani, Londýne či Mníchove. Z Európy sa potom presunú do USA, kde bude turné pokračovať.


Reks, vlastným menom Corey Isiah Christie, pochádza z Lawrence v štáte Massachusetts a debutoval v roku 2001 albumom Along Came The Chosen, po ktorom nasledovala nahrávka Rekless (2003). Známejším sa však stal až v roku 2008, keď vydal tretiu štúdiovku Grey Hairs. Tá obsahuje hity ako Say Goodnight a All In One (5 Mics). O rok neskôr si rozšíril diskografiu o kompiláciu More Grey Hairs (2009) obsahujúcu skladby, ktoré sa nedostali na tretí album.

 

Nasledovali štúdiovky Rhythmatic Eternal King Supreme (2011), Straight, No Chaser (2012), Rebelutionary (2012), Revolution Cocktail (2013) a Eyes Watching God (2014), pričom v piatok uvedie na trh nový album The Greatest X. Okrem toho má na konte mixtapey In Between The Lines (2010), In Between The Lines Volume 2 (2010) a All Eyes On Reks (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies