McDonald’s spúšťa na Slovensku donáškovú službu

NETKY.SK • 29 Január 2020, 09:55 • 2 min
McDonald’s spúšťa na Slovensku donáškovú službu

Konečne je to tu. Už aj na Slovensku si budete môcť vychutnať svoj obľúbený fast food z pokoja svojho domova a navyše bez toho, aby ste si po ňom museli ísť do niektorej z prevádzok.

slovakia

left justify in out

Až pred vaše dvere

Prvé štyri slovenské pobočky McDonald’s, spúšťajú donáškovú službu McDelivery. Pýtate sa, ako to bude fungovať? Na hlavnej stránke reťazca si objednáte jedlo, alebo si môžete zvoliť túto ponuku cez službu Wolt. Kuriéri tejto spoločnosti sa postarajú aj o prenesenie celej vašej objednávky až k vám domov. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Julie Denby (@julesdenby),

 

4 pobočky

McDelivery spustilo už síce svoju kampaň v novembri, ale využívať sa mohla len v susednej Českej republike. Na Slovensku sa to rozbieha zatiaľ len v rámci testovaecj verzie pre Bratislavu, a to konkrétne na predajniach v Auparku, na Račianskej, Prievozskej a Budatínskej ulici. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Wolt Slovensko (@wolt.slovensko),

 

Doba trvania

Rozvoz by sa mal realizovať prednostne pre konkrétne časti mesta, v ktorých sa prevádzky nachádzajú, no najďalej v dosahu 2,5 kilometra. Celková doba trvania na jedlo od jeho objednávky na predajni by mala trvať maximálne 25 minút. Objednať si budete môcť v čase od 11.00 do 22.00. Pre McCafé táto služba neplatí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies