R. Fico podľa prezidentky Čaputovej šíri klamstvá. Hlava štátu chce proti tomu využiť všetky právne prostriedky

NETKY.SK • 10 Máj 2023, 11:45 • 2 min
R. Fico podľa prezidentky Čaputovej šíri klamstvá. Hlava štátu chce proti tomu využiť všetky právne prostriedky

BRATISLAVA - Prezidentka SR Zuzana Čaputová využije všetky právne prostriedky v súvislosti s vyjadreniami lídra Smeru-SD Roberta Fica. Ten ju spája s finančníkom Georgom Sorosom či americkou ambasádou.

slovakia

left justify in out

Prezidentka SR Zuzana Čaputová využije všetky právne prostriedky v súvislosti s vyjadreniami lídra Smeru-SD Roberta Fica, ktoré ju spájajú s finančníkom Georgom Sorosom či americkou ambasádou. Avizovala to na sociálnej sieti.

 

"Dnes Robert Fico opäť šíril klamstvá o americkej agentke, Sorosovej vláde, konzultáciách s americkou ambasádou. Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym. Dôvody vyhrážok ako vždy rovnaké - americká agentka, Soros, americká ambasáda," uviedla Čaputová. Upozornila, že ide o klamstvo a okresný, krajský i Ústavný súd sa vyjadrili, že tieto obvinenia sú nepodložené a prekračujú hranice politického súboja. "Poslanec Fico to vie. A vie aj to, že robiť z niekoho terč svojimi nenávistnými klamstvami už na Slovensku zabíjalo," doplnila hlava štátu. Chce preto využiť právne prostriedky na ochranu svojich detí aj inštitúcie, ktorú zastupuje.

 

Proces skladania prezidentskej vlády označil predseda Smeru za antidemokratický. Úradnícku vláda na čele s Ľudovítom Ódorom nepovažuje za prezidentkin návrh, ale Sorosovu voľbu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies