Objavte svoju silu! Zatočte raz a navždy s neistotou, strachom a obavami

NETKY.SK • 23 Apríl 2022, 14:00 • 2 min
Objavte svoju silu! Zatočte raz a navždy s neistotou, strachom a obavami

Žijeme v náročnej dobe. Prechádzame skúškami, aké sme si v minulosti ani nedokázali predstaviť. Len čo ako-tak zvládneme jednu, objaví sa ďalšia. V dôsledku toho dnes čoraz viac ľudí stráca pevnú pôdou pod nohami, podlieha frustrácii a stráca nádej, že by ešte niekedy mohlo byť lepšie.

slovakia

left justify in out

Zväzuje ich strach z budúcnosti, strach zo straty, strach z neistoty či strach zo zlyhania a nevedia, ako vystúpiť z tohto začarovaného kruhu.

 

„Je úplne v poriadku pociťovať obavy. Problém však nastáva až vtedy, keď vás tieto obavy paralyzujú natoľko, že vám bránia konať a žiť plnohodnotný a šťastný život,” hovorí Andy Winson, uznávaný mentor a kouč.   

 

„So strachom sa totižto nerodíme, je to naučená reakcia. Pozrite sa na deti, aké sú nebojácne. Až v procese výchovy, neustálym upozorňovaním, napomínaním či dokonca strašením si časom vybudujú najrôznejšie bloky a strachy,” dodáva.

 

img

 

Akýkoľvek strach, ktorý v sebe nosíme nás oberá o energiu a limituje nás v prejavení svojho skutočného potenciálu. Skvelá správa však je, že tak ako sme si v minulosti osvojili najrôznejšie strachy a obavy, dokážeme nájsť spôsob, ako ich prekonať, a dokonca sa ich natrvalo zbaviť. 

Zdá sa vám neuveriteľné a málo pravdepodobné, že by sa to mohlo podariť aj vám?

 

Dokážete to!

 

Tisícky účastníkov transformačného tréningu Objav Svoju Silu sú dôkazom toho, že sa to dá!

29. apríla - 1. mája sa o tom môžete presvedčiť sami a zažiť tento jedinečný tréning pod taktovkou Andyho Winsona.

Nie je to jeden z ďalších nezáživných seminárov, na ktorom budete len sedieť, počúvať a nasávať informácie. Počas troch dní si prejdete transformačným procesom a zažijete aktivity, ktoré vás účinne dokážu zbaviť akýchkoľvek strachov a pomôžu vám nadobudnúť odvahu a istotu v seba samého. 

 

img

 

Jednotlivé tréningové aktivity vedú k hĺbkovej analýze vlastného vnútra. Preskúmate svoju minulosť, prejdete procesom odpúšťania a zbavovania sa všetkého nepotrebného. Pocítite úľavu a odľahčenie, akoby vám niekto sňal z pliec bremeno.

Objavíte potenciál, ktorý vo vás drieme a o ktorom možno ani netušíte, že vo vás je. Postavíte sa zoči-voči najväčším strachom a spoznáte konkrétne nástroje, ako s nimi pracovať. 

 

„Tento tréning doslova mení ľudské životy. Potvrdzujú to tisíce jeho účastníkov, ktorí po tréningu zažívajú obrovské zmeny a obraty vo svojich životoch. Mnohí z nich ho dokonca absolvujú opakovane niekoľko rokov po sebe. Prečo to robia? Pretože vždy zažijú niečo iné. Nové uvedomenia a AHA momenty, ktoré ich podnietia k veľkým rozhodnutiam,“ vysvetľuje Andy Winson.

 

img

 

To, čo tu účastníci zažijú ich dokáže spojiť natoľko, že si vytvoria dlhotrvajúce priateľstvá, spolupráce či partnerstvá. Vzájomne sa podporujú, dodávajú si silu a spoločne napredujú. A to ani zďaleka nie je všetko!

 

Inšpiratívni hostia

 

Na tréning každoročne zavítajú aj známe slovenské osobnosti. Okrem skvelých tanečných či speváckych vystúpení sa na pódiu podelia aj o svoj príbeh a skúsenosti s prekonávaním životných výziev či strachov. Tento rok na tréning prijala pozvanie operná diva Sisa Lelkes Sklovská, spevák a skladateľ Samuel Tomeček či hudobník Marián Greksa. Hudobnú skladbu programu obohatí aj spevácke duo Twiins v zložení Veronika Krúpa Nízlová a Daniela Nízlová.

 

img

 

O rozprúdenie energie a dobrej nálady sa počas celých troch dní postará finalista šou Česko Slovensko má talent, Noro Grofčík. Tešiť sa môžete aj na špičkového automobilového pretekára Mateja Konôpku, ktorý má pre účastníkov pripravené veľké prekvapenie.

 

Žite život, ktorý si zaslúžite

 

Ocitli ste sa v „mŕtvom“ bode a neviete ako ďalej? Cítite sa ako „dievča pre všetko“, ste bez energie a chuti do života? Nemáte ujasnené „čo v živote chcete“, tápate a prežívate zo dňa na deň? Stratili ste prácu, alebo vás vaša práca viac nebaví a potrebovali by ste nový impulz a vietor do plachiet? Tréning Objav Svoju Silu je presne to, čo vás dokáže nakopnúť.

 

img

 

Pomocou psychologických nástrojov budete vedieť v sebe prebudiť energiu v akejkoľvek náročnej situácii. Identifikujete a zničíte neviditeľného nepriateľa, ktorý vám doteraz bránil žiť život podľa vlastných predstáv. Na tréning Andyho Winsona sa môžete prihlásiť na www.objavsvojusilu.sk

 

Zapojiť sa do súťaže o GOLD vstupenku v hodnote 347 eur sa môžete tu a tu

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies