RegioJet zvýši ceny: Cesta do Košíc sa predraží

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 10:35 • 2 min
RegioJet zvýši ceny: Cesta do Košíc sa predraží

BRATISLAVA - Cesta medzi hlavným mestom Slovenska a metropolou východu bude opäť drahšia.

slovakia

left justify in out

Chystá sa ďalšie zdražovanie na železničnej trati. Ako ďalej uvádza denník Hospodárske noviny, potvrdil to šéf RegioJetu Radim Jančura.

 

"Je prirodzené, že po tom, čo Železničná spoločnosť Slovensko odišla, sme trošku zdvihli ceny a je možné, že sa bude dvíhať ešte ďalej. V tejto chvíli stále nie sme v zisku," argumentuje Jančura. Kedy sa tak stane, RegioJet zatiaľ nevie presne povedať, zmeny ešte nemá vypracované detailne.

 

Platí však, že ceny sa budú zvyšovať, kým sa linka ekonomicky nedostane aspoň na nulu. Súkromník naposledy zdražoval v marci na spojoch, ktoré jazdia v špičke. Krátko po tom, čo ministerstvo zrušilo IC vlaky.

 

Jančura sľubuje, že cena lístka v jeho žltom exprese bude v priemere aj tak o 30 percent nižšia ako pred vstupom RegioJetu na trh. Vtedy sa ceny pohybovali na úrovni 22 až 24 eur. Keď k zdražovaniu dôjde, je súkromník pripravený ukázať transparentné prepočty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies