VIDEO: Dua Lipa a Megan Thee Stallion zverejnili singel aj video k piesni Sweetest Pie

NETKY.SK • 11 Marec 2022, 21:03 • 2 min
VIDEO: Dua Lipa a Megan Thee Stallion zverejnili singel aj video k piesni Sweetest Pie

BRATISLAVA – Dve hudobné hviezdy Dua Lipa a Megan Thee Stallion zverejnili singel aj video k ich piesni Sweetest Pie. Keď obe dámy oznámili vydanie dueta, vzbudili veľký rozruch najmä za oceánom, kde je popularita oboch speváčok astronomická. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

slovakia

left justify in out

 Debutový album Megan Thee Stallion sa v roku 2020 dostal až na druhé miesto oficiálnej hitparády a jej spolupráca s Cardi B na tracku Wap je v Amerike považovaná za jeden z najväčších hitov posledných rokov. Je majiteľkou troch cien Grammy a mnohých ďalších ocenení.

 

 

 Jej britská kolegyňa Dua Lipa je dnes globálnou megahviezdou a naviac za Atlantikom práve odštartovala svetové turné k albumu Future Nostalgia, ktoré musela pre pandémiu niekoľkokrát odložiť a na ktoré si práve Megan Thee Stallion pozvala ako hosťa.

 

Skladba Sweetest Pie je zvukovo lahodná, ako sľubuje jej názov. Ide o prvú ochutnávku z chystaného albumu Megan Thee Stallion.

 

Britskú divu budú môcť vidieť a počuť aj slovenskí fanúšikovia, Dua Lipa vystúpi v rámci svojho turné 11. júna v Bratislave na Lovestream festivale.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies