Recenzia na film Mortal Kombat 2021

NETKY.SK • 30 Apríl 2021, 13:32 • 2 min
Recenzia na film Mortal Kombat 2021

Posledné filmové spracovanie tejto ságy prišlo ešte v 90. rokoch minulého storočia. Milovníci tohto bojového a akčného filmu sa preto veľmi potešili, keď po najhoršej vlne koronavírusu film napokon aj vyšiel.

slovakia

left justify in out

História 

Prvé filmové spracovanie Mortal Kombat prišlo ešte v roku 1995. Vývojári sa rozhodli vyrobiť film na veľmi populárnu videohru s rovnakým názvom. Nič také tu predtým ešte nebolo. Celý svet bol v ošiali z boja medzi dvomi svetmi. Nový zrod prišiel však po sérii úplne nových videohier, ktoré patria medzi najpopulárnejšie na trhu.

 

 

Už úvodnou scénkou vás film vtiahne priamo do deja. Podobne ako v novších hrách, ani vo filmovom prevedení nie je núdza o krvavé efekty. Hovoria vám niečo bojové klany Lin Kuei a Shirai Ryu? Ak áno, už teraz viete, akí známi bojovníci sa vo filme predstavia. Samozrejme aj tu pôjde o boj medzi dvomi svetmi, avšak tento film je skôr o zrode samotných hrdinov.

 

Hlavná postava síce nie je jeden zo známych bojovníkov série Mortal Kombat, no je tu určitá spojitosť. Počas deja sa postupne spoznávame s ostatnými známymi tvárami. Je tu pár miest, ktoré možno divák spočiatku nepochopí, alebo si povie, že scenár je úplne prerobený a vyvíja sa netradične. Treba však len pozerať ďalej. Môžeme prezradiť, že diváci uvidia aj FLAWLESS VICTORY alebo FATALITY.   

 

img

 

V niektorých debatách na sociálnych sieťach prevládali komentáre, že film nemá dej a jediným spestrením po nudných rozhovoroch sú len bitky. My však upozorňujeme, že je potrebné sledovať a počúvať každý dialóg, pretože tento film je len prvým z pripravovanej série.

 

Mnoho ľudí takisto skritizovalo, že veľa hrdinov vo filme chýba. Konkrétne poukazovali na známeho herca v postave drzého Johnyho Cagea. My len radíme, aby ste film pozerali až do poslednej scénky.  

 

img

 

Za nás je to veľmi dobre rozbehnutá séria, ktorá má medz akčnými bojovými filmami veľmi svetlú budúcnosť. Prvý počin Mortal Kombat určite nesklamal.

 

Viac o filme sa dozviete v článku: Legendárny Mortal Kombat sa vracia v úplne novom filmovom spracovaní



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies