Bellator 254: Magomedov debut víťazný

NETKY.SK • 11 December 2020, 15:30 • 2 min
Bellator 254: Magomedov debut víťazný

Debutant Magomed Magomedov a Matheus Mattos sa postavili proti sebe v Bellatore 254.

slovakia

left justify in out

UNCASVILLE, Connecticut

 

Debut Magomeda Magomedova v Bellatore bol vynikajúci. Bývalý šampión ACB v bantamovej váhe predstihol Matheusa Mattosa jednomyseľným rozhodnutím v hlavnom zápase Bellatoru 254, ktorá sa konala vo štvrtok večer. Magomedov  zvíťazil vo všetkých troch kolách: 30–26, 30–27 a 30–27.

 

 

Počas všetkých troch kôl sa zápas a kontrola striedal ako presýpacie hodiny. V prvom kole sa ruský bojovník nevedel dostať do dominantnej pozície, ale veľmi dobre  bránil a tlačil Mattosa ku klietke. Obmedzil jeho pohyb a v boji zblízka bol efektívnejší.  

 

V druhom a treťom kole bola hybnosť a udávanie tempa na strane Magomedova. Brazílčan Matheus Mattos odviedol dobrú defenzívnu prácu.

 

Magomedov je momentálne na víťaznej vlne. Naposledy prehral v roku 2017 proti aktuálnemu šampiónovi bantámovej váhy Petrovi Yanovi. Odvtedy neprehral ani raz.  V blízkej dobe sa očakáva súboj týchto dvoch ruských zápasníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Vavra
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies