Apple spúšťa bezplatnú športovú aplikáciu na sledovanie aktuálnych výsledkov

NETKY.SK • 22 Február 2024, 17:37 • 2 min
Apple spúšťa bezplatnú športovú aplikáciu na sledovanie aktuálnych výsledkov

Nová športový aplikácia Apple Sports umožní používateľom sledovať celý rad ich obľúbených športov, tímov a líg z jedného centra.

slovakia

left justify in out

Apple spustil svoju vlastnú športovú aplikáciu s bezplatným stiahnutím pre iPhone, ktorá ponúka aktualizácie skóre a štatistiky v reálnom čase v rôznych športoch. Aplikáciu s názvom Apple Sports je možné prispôsobiť obľúbeným tímom a ligám používateľa, čo im umožní sledovať viacero hier v rôznych športoch súčasne, pričom je možné zobraziť aj voliteľné kurzy na živé stávky.

Pri spustení bude aplikácia zahŕňať niekoľko hlavných európskych futbalových líg, vrátane Premier League, španielskej La Ligy, francúzskej Ligue 1, talianskej Serie A a Bundesligy z Nemecka, ako aj Major League Soccer v USA a mexickej Lige MX, popri práve prebiehajúcich hlavných amerických športových ligách, akými sú NBA, NHL a univerzitný basketbal mužov aj žien.

Apple uviedol, že do aplikácie prídu ďalšie ligy, keď sa ich nové sezóny začnú neskôr v tomto roku, vrátane Major League Baseball, NFL, National Women’s Soccer League (NWSL) a WNBA.

Technologický gigant uviedol, že má pocit, že v súčasnosti neexistuje jediné miesto, kde by sa dalo rýchlo a jednoducho držať krok so skóre vo viacerých tímoch a športoch súčasne. Aplikácia bude obsahovať aj odkaz na sledovanie hry naživo, ak je k dispozícii na Apple TV alebo inej pripojenej streamovacej službe, do ktorej je používateľ prihlásený na svojom iPhone.

„Vytvorili sme Apple Sports, aby sme športovým fanúšikom poskytli to, čo chcú – aplikáciu, ktorá poskytuje neuveriteľne rýchly prístup k skóre a štatistikám,“ povedal Eddy Cue, senior viceprezident služieb spoločnosti Apple. „Apple Sports je k dispozícii zadarmo v obchode App Store a používateľom uľahčuje zostať v obraze o svojich obľúbených tímoch a ligách,“ dodal senior viceprezident služieb spoločnosti Apple Eddy Cue.

Nová aplikácia sa najskôr prvýkrát spúšťa vo Veľkej Británii, USA a Kanade. Apple uviedol, že Sports bude tiež synchronizovať obľúbené položky vybrané v aplikácii s érou My Sports aplikácií Apple TV a Apple News.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Independent / Martyn Landi, Foto: Digital Trends / Phil Nickinson
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies