Räikkönen sa rozhodne o svojej budúcnosti tento týždeň

NETKY.SK • 10 September 2013, 11:59 • 2 min
Räikkönen sa rozhodne o svojej budúcnosti tento týždeň

LONDÝN - Pilot formuly 1 Kimi Räikkönen sa tento týždeň rozhodne o svojej budúcnosti v kráľovskej motoristickej triede.

slovakia

left justify in out

Čoraz viac oficiálnym tónom sa hovorí, že súčasný jazdec Lotusu sa vráti do Ferrari, kde bude robiť od budúcej sezóny poznačenej zmenou pravidiel kolegu Španielovi Fernandovi Alonsovi. Objavili sa už aj správy, že fínsky pretekár podpísal zmluvu a čaká sa len na oficiálne oznámenie.

Ferrari by sa k tomu malo vyjadriť v stredu, avizoval v nedeľu na Veľkej cene Talianska prezident tímu Luca di Montezemolo. "Rozhodnutie je na ňom, my sme mu dali našu ponuku. Vieme, že má niekoľko vecí, ktoré mu musíme poskytnúť a uzavrieť diskusie. Kimi je teraz v pozícii, keď sa o neho zaujíma väčšina padoku a on sa rozhodne. Vie, čo môže dostať u nás, ale nevie, aké šance bude mať v ostatných tímoch," povedal šéf Lotusu Eric Boullier. 

Tridsaťtriročný majster sveta 2007 Räikkönen by mal v kokpite stajne z Maranella nahradiť Brazílčana Felipeho Massu, pre ktorého by sa uzavrela kapitola Ferrari po ôsmich rokoch. Opačným smerom do Lotusu by mohol zamieriť práve Massa alebo talentovaný Nemec Nico Hülkenberg momentálne verný Sauberu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies