R. Kaliňák: Hamran vyrába pár dní pred voľbami senzačné kauzy ako na bežiacom páse, len aby ovplyvnil parlamentné voľby

NETKY.SK • 20 September 2023, 09:32 • 2 min
R. Kaliňák: Hamran vyrába pár dní pred voľbami senzačné kauzy ako na bežiacom páse, len aby ovplyvnil parlamentné voľby

Dnešná tlačová konferencia PZ SR prerazila aj to posledné dno pod Titanikom. Nielenže je to ďalší útok proti silovým zložkám a vybavovanie si starých účtov pána Štefana Komplex Hamrana, ale predovšetkým je to brutálny zásah do volebnej kampane týždeň pred voľbami.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Táto kauza, ktorá pochádza z roku 2013, mohla byť kladne stíhaná tak pred rokom, ako aj po voľbách. Jej koniec je však jasný už aj dnes. Obliať bahnom všetkých, ktorých sa dá, a potom len so spoteným čelom pred súdom pozerať, ako sa rúcajú všetky základy obžaloby. To je príznakom všetkých doterajších politických káuz. Už dávnejšie sa z mnohomiliónového stroja na korupciu v prípade Dobytkár stala jedna veľká nula, keďže údajné úplatky sa našli v cudzine na učte kajúcnika, ale minulý týždeň sa v ďalšej veľkej kauze Mýtnik musel porúcať znalec obžaloby s tým, že jemu OČTK zamlčali takmer všetky podklady. Aj v tomto prípade ide iba o súčet faktúr vydávaný za nejakú škodu, bez absolútneho popisu deja, len číslo, aby Hamran mohol na tlačovke vykrikovať veľké čísla, aby aj on ukázal, že vie napočítať až do milióna. Musí to byť veľký strach z ÚŠP a PPZ, keď takto zúfalo pred voľbami sa snažia zvrátiť výsledok volieb takýmto podlým spôsobom.

Ale ste na veľkom omyle, vážení páni, ľudia majú dobrú pamäť a príkoria, ktoré im Matovič, Naď a podobní spôsobovali viac ako tri roky, nikdy nezabudnú a vo voľbách Vám za tieto nebetyčné klamstvá dajú vysvedčenie.
 
Dnešná policajná akcia, ktorá je jasným zasahovaním do predvolebného súboja, mala aj mediálne prekryť škandalózne vyjadrenia generálneho prokurátora Maroša Žilinku o tom, ako sa na pokyn Lipšica prezidentka Čaputová snažila zasahovať do trestného stíhania bývalého policajného prezidenta Kovaříka, ktorý zmaril policajný zásah inšpekcie proti kajúcnikom. Počujete dobre, hovorím o tej prezidentka Čaputovej, ktorá už 3 roky obhajuje najväčších manipulátorov trestných konaní Čurillovcov a ich nezákonné praktiky, ktoré majú poslúžiť aj v politickej súťaži najmä proti strane SMER-SD. Mnohí, vrátane mňa za takéto tvrdenie sedeli vo vyšetrovacej väzbe. A to bolo na základe tvrdenia manipulovaného a pomäteného kajúcnika, nie generálneho prokurátora.
Dnes sme svedkami pokračujúceho škandalózneho zneužívania trestného konania na politické účely, aké sme videli prednedávnom pri kauze Ezechiel, keď sa ma pokúšali strčiť do väzby za mediálne vyjadrenia alebo pri kauze rozuzlenie, keď obvinili šéfov SIS a NBÚ.
 
Hamran urobil z NAKY politickú agentúru, ktorá sa nevenuje ničomu inému, len politike. Hamran nerieši potreby Slovákov, je mu jedno, aký je stav nelegálnej migrácie, je mu jedno, aká je kriminalita, aká je nehodovosť. Hamrana zaujíma, či naženie Šimečkovi a Progresívnemu Slovensku nejaké percentá. Bez hanby sa posadí na tlačovku s prokurátorom Repom, ktorý robí na ÚŠP bieleho koňa kajúcnikovi Makóovi, veď si to koniec koncov pripomeňme. Dnes sa policajný prezident Hamran a prokurátor Repa tvárili, že to, čo tu stvárajú mesiac pred voľbami, je len náhoda a nie účelové zneužívanie svojich právomocí a zasahovanie do predvolebnej kampane.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies